Bujne obline u fokusu

Sportska odjeća istaknula je njezinu poznatu figuru, ni vrućine je nisu omele u odlasku na planine

Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Profimedia) Iskra Lawrence (Foto: Profimedia) +0 Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Galerija

Iskra Lawrence je u travnju ove godine dobila prvo dijete s partnerom Philipom Payneom, a bujna ljepotica radi sve kako bi što prije stesala poznatu figuru.

Jedna od najpoznatijih plus-size manekenki na svijetu, Britanka Iskra Lawrence u travnju ove godine je s partnerom Philipom Payneom dobila prvo dijete, a već mjesecima obožavatelje obavještava o svojim fitness navikama kako bi skinula kilograme koje je nakupila zbog poroda.

Pogledaj i ovo showbuzz Kao od majke rođena Rođendan je obilježila golišavom fotografijom ispod tuša, u prvi plan dospjele njezine raskošne obline

Iskru su proteklog vikenda paparazzi uhvatili tijekom planinarenja u Los Angelesu, a na sebi je imala sportsku odjeću kojom je istaknula svoju poznatu figuru. Planinarila je sa osmijehom na licu, a ni velike vrućine je nisu spriječile u treningu.

Lijepa manekenka je nedavno priznala kako ne stigne redovito vježbati zbog obaveza oko djeteta, no ustrajna je u tome da postigne željenu težinu. Dodala je kako je presretna što je postala majka te joj ništa nije teško.

Javno je progovorila i o dojenju te je iskreno ispričala o svim izazovima s kojima se suočava kao majka. Lawrence je ispričala kako joj je čitav život trenutačno u neredu, a dobila je podršku brojnih obožavateljica. "Dojenje je jako teško. I nije u redu da se na žene stavlja toliki pritisak da doje djecu, pa čak ni da se govori kako majka ne može imati dovoljnu povezanost sa svojim djetetom ako ne doji", istaknula je manekenka u videu koji je objavila na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene