Sve za lovu!

Plus-size manekenku napali zbog načina na koji je objavila trudnoću, dočekali je negativni komentari

Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Khloe Kardashian i Malika (Foto: Instagram) +0 Khloe Kardashian i Malika (Foto: Instagram) Galerija

Iskra Lawrence potvrdila je da čeka prvo dijete s Philipom Payneom.

Odavno je poznato kako su društvene mreže izvor velike zarade poznatih i manje poznatih dama.

Pogledaj i ovo Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jedva čekaju bebicu Hrvatska Kim Kardashian objavila prvu fotografiju trbuščića kojeg nježno ljubi tata, bivši Vatreni

Ako nas pitate što se reklamira, najbolji je odgovor - sve, pa čak i testovi za trudnoću kada s milijunima obožavateljima dijelite jednu od najsretnijih vijesti u životu.

Upravo to napravila je jedna od najpoznatijih plus-size manekenki na svijetu, Iskra Lawrence, koja je već godinama pod paljbom javnosti zbog toga što spada u plus-size kategoriju. I dok se neki dive takvim modelima, drugi smatraju da one samo promoviraju nezdravi način života.

Kako god bilo, Iskra je nedavno na Instagramu podijelila sretne vijesti kako s partnerom Philipom Payneom čeka prvo dijete, a iako joj je trudnički trbuh itekako vidljiv, na fotografiji plavokosa manekenka pozira s testom za trudnoću.

"Kada je Phillip donio kući testove za trudnoću, životi su nam se zauvijek promijenili. Bili smo u šoku kad smo vidjeli te dvije crtice koje su potvrdile naše sumnje", napisala je pored fotografija, a obožavatelji su joj poručili kako je mogla pričekati drugu objavu za reklamiranje brenda, a ne onu prvu kojom je svijetu potvrdila trudnoću.

"Tvoja objava trudnoće je čisti oglas", "Zar je moguće da si tako sretne vijesti objavila čistom reklamom?!", "Bitno da ti je test za trudnoću potvrdio da si trudna 4 mjeseca", samo su neki od komentara koji su joj ostavljeni ispod fotografije.

S obzirom na to da je Iskra jedna od najaktivnijih i najpoznatijih influencerica na svijetu, jedno je sigurno - tu je reklamu masno naplatila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malika (@malika) on

Međutim, ona nije jedina koja u posljednje vrijeme zarađuje na takvim intimnim objavama. I najbolja prijateljica Khloe Kardashian te TV ličnost Malika na jednak je način objavila trudnoću, no otac njezina djeteta nije poznat. Malika je kasnije objavila još nekoliko fotografija na kojima reklamira još neke proizvode istog proizvođača, no njoj nisu bili upućeni takvi negativni komentari kao Iskri. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +4 Lottie Moss (Foto: Instagram) Celebrity S prednje strane djelovala je još i pristojno, a kad se okrenula, fotografi su imali što zabilježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene