Saga se nastavlja

Švedska manekenka osuđena na zatvor u Splitu, a pokušala je opravdati i alkohol u krvi: "Bila sam žedna"

Isabella Viola Lindblom Isabella Viola Lindblom Šibenski portal 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Isabella Viola Lindblom - 10 Isabella Viola Lindblom Isabella Viola Lindblom - 9 Isabella Viola Lindblom - 8 Isabella Viola Lindblom - 7 Isabella Viola Lindblom - 6 Isabella Viola Lindblom - 5 Isabella Viola Lindblom - 3 Isabella Viola Lindblom Isabella Viola Lindblom - 3 +8 Isabella Viola Lindblom - 2 Galerija

Isabella Viola Lindblom osuđena je na devet dana zatvora u Splitu nakon što je remetila javni red i mir u jednoj trgovini.

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom osuđena je na zatvorsku kaznu od devet dana nakon što je bila uhićena zbog remećenja javnog reda i mira u jednoj trgovini u Splitu, prenosi Dalmatinski portal.

Fotografije sa suda pogledajte OVDJE

Naime, 31-godišnja Isabella završila je u pritvoru nakon što je četiri sata u jednoj trgovini navodno uznemiravala kupce, pa su djelatnici bili primorani pozvati policiju. Kada je ugledala policijske službenike, manekenka je počela vikati i pozvano je pojačanje te je, prema pisanju Dalmatinskog portala, uhićena uz primjenu sile.

Utvrđeno je i kako je bila pod utjecajem alkohola nakon što joj je izmjereno 1,26 promila u krvi, a pojasnila je kako je pila džin koji je imala sa sobom jer je bila žedna.

Policija ju je odvela na psihijatriju, odakle je prebačena na Općinski prekršajni sud u Splitu i u zatvor na Bilicama. Prekršaj nije htjela priznati, a nakon svjedočenja policijskih službenika Isabella je osuđena na devet dana zatvora, koje je već izdržala, i plaćanje troškova postupka u iznosu od 300 kuna.

Isabella se u centru pozornosti našla nakon što je okupirala otok Jaz kod Rogoznice, na kojem je mjesec dana živjela s kokošima i psom te postala glavna tema mještana, koje je tjerala od sebe.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives u "golom" bikiniju istaknula bujnu pozadinu, ali izgleda da se baš nije čuvala sunca: "Auu, bit će guljenja!"

  1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Grant - 1 Hugh Grant - 2 Hugh Grant - 3 Hugh Grant +10 Hugh Grant i Anna Eberstein (Foto: Profimedia) Nekad i sad Omiljenog zavodnika nije lako prepoznati ovih dana, tragove umora i iscrpljenosti na licu ne može sakriti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene