Članovi benda U2 uživaju u ljepotama Jadrana, a to dokazuju i fotografije objavljene na društvenim mrežama.


Prije nekoliko dana, irska rock skupina U2 pohvalila se fotografijom na društvenim mrežama ističući ljepote mjesta gdje odmaraju. 

 

A photo posted by U2 Official (@u2) on

Vezani članci Snažno nevrijeme zahvatilo jug Hrvatske (Foto: PIXSELL/Dnevnik.hr) Snažno nevrijeme poharalo obalu, no najgore tek dolazi: "Prava količina kiše tek će pasti u sljedeća 24 sata" Nevrijeme na Jadranu poplavilo rive (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Od bonace do jakog vjetra i valova u 10 minuta: Ćudljivo vrijeme izazvalo niz poteškoća na Jadranu

 

Na Instagramu su napisali: "Noć prije Edgeovog rođendana" i uz to nam podarili nevjerojatno lijepu sliku našega Jadrana. Fanovi su odmah prepoznali kako se radi o Cavtatskom zaljevu.

 Kamere su ih uhvatile kako i rone u dubinama našega Jadrana. Zasigurno će im ljepote našega mora pomoći u odmoru jer ih u rujnu očekuje objava novog albuma, a uskoro kreću i na novu svjetsku turneju. Jahta Cyan, čija se vrijednost procijenjuje na 125 mlijuna kuna, jučer je bila usidrena u blizini Paklenih otoka.

Gitarist planetarnog benda, osim supruge, američke koreografkinje Morleigh Steinberg i njihove djece doveo je i djecu iz prvoga braka. Cijela se obitelj kupala u hvarskom akvatoriju, a jahta je viđena kako plovi prema Visu.

Iako je jahta opremljena najsuvremenijom opremom i jacuzzijem, obitelj očito uživa u ljepotama našega mora.  U Hrvatskoj su nastupili 2009. godine, na Maskimiru, na jučerašnji i današnji datum.