Hit!

Iron Man trijumfirao na kino blagajnama: Zaradio 175 mil. dolara!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Treći dio filmskog serijala o superjunaku američkog stripa, s Robertom Downeyjem u glavnoj ulozi, zaradio je 175 milijuna dolara!

Iron Man 3 'poharao' je sjevernoameričke kino blagajne ovaj vikend, ostvarivši drugi najbolji rezultat u prvom vikendu prikazivanja u povijesti vođenja podataka 'box officea', javlja BBC.

>> Najbolje kino otvaranje stranog filma 2013. godine!

Treći dio filmskog serijala o superjunaku američkog stripa, s Robertom Downeyjem u glavnoj ulozi, zaradio je 175 milijuna dolara. Samo su 'Osvetnici', također film o Marvelovim superjunacima, imali bolje otvaranje u svibnju prošle godine s 207 milijuna dolara.



Iron Man 3 posljednji je film iz trilogije o tom junaku. Film je tjedan ranije imao svjetsku premijeru i na kino blagajnama u svijetu već je zaradio dodatnih 505 milijuna dolara.

Sljedeće godine bi se trebao snimati nastavak 'Osvetnika' o novim zajedničkim pustolovinama Iron Mana, Kapetana Amerike, Thora i Hulka.

O filmu 'Iron Man 3'

U filmu 'Iron Man 3' briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost bit će testirana, a kad se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka!
 

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 "nevjerojatno sam ponosna" Miljenica Hollywooda objavila fotografiju sina povodom njegovom 18. rođendana, obožavatelji komentiraju ono očito!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene