Iris Rajčić dobila je s nogometašem Markom Livajom drugo dijete, sinčića kojem su dali ime Lorenzo.

Galerija


Zaručnica Marka Livaje, Iris Rajčić (41) u četvrtak u pola četiri ujutro otkrila je da se nalazi u bolnici KBC Sestre Milosrdnice, a ubrzo nakon toga je rodila. 

Vezani članci Iris Rajčić - 3 Zločesti dečko hrvatskog nogometa očekuje drugo dijete sa 14 godina starijom zaručnicom koja se pohvalila sretnom viješću Marko Livaja i Iris Rajčić (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Zločesti dečko hrvatskog nogometa tulumario uz Cecu, ali i 14 godinu stariju zaručnicu i bivšu manekenku

"Samo da vas pozdravim. Pola 4 je ujutro", napisala je Iris i snimila se kako leži u spavaćici u bolničkom krevetu. Sretnu vijest o rođenju sinčića nogometaša i njegove 14 godina starije zaručnice je otkrio njihov prijatelj, kako piše magazin Story, koji je to objavio na Instagramu. 

"Dobro došao, Lorenzo", napisao je uz Irisinu fotografiju te označio nju i Marka Livaju. Inače, Rajčić je s Livajom 2016. dobila kćer Elizabet, a nogometaš je nedavno otkrio da više ne igra za grčki klub AEK, nego se vraća u Hajduk.

Par je vezu započeo 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem. Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu.

Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu, šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, a kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

Na benzinsku je stigla Lamborghinijem, ali zbog haljine koju je nosila auto je potpuno pao u drugi plan!

Šuput traži pomoć pratitelja: Izbor imena za sina suzila je na tri, a Frano Ridjan jedno joj je zabranio!