Velika ljubav

Bivša misica nekad je svoj ljubavni život krila od svih, ali onda je upoznala njega i više je nije briga što drugi misle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iris Mittenaere snimljena je kako razmjenjuje nježnosti sa svojim dečkom Diegom El Glaouijem na plaži u St. Barthu.

Francuska ljepotica i bivše Miss Universe Iris Mittenaere nije previše marila za objektive paparazza koji su ju uhvatili kako razmjenjuje nježnosti i poljupce sa svojim dečkom Diegom El Glaouijem na odmoru u St. Barthu.

Par je uživao u svojim trenucima na plaži, a Iris je pritom pokazala savršenu top-formu i ravan trbuh u bijelom bikiniju, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala. Iris je svom dragom i spremno pozirala na stijenama dok ju je on strpljivo fotografirao za društvene mreže. 

Par je u vezi posljednjih godinu dana i svoju ljubav više ne kriju ni od koga, iako je prije nego što je upoznala Diega Iris bila vrlo diskretna po pitanju svog ljubavnog života.

Na Instagramu, gdje ju prati 2,5 milijuna ljudi, često dijeli njihove zajedničke, ali i svoje atraktivne i razgolićene fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Mittenaere (@irismittenaeremf)

Francuskinja je svjetsku slavu stekla 2016. godine pobijedivši na svjetskom izboru za Miss Universe kada je imala samo 23 godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Maja Šuput Celebrity Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene