Sve se vidi!

Neobična haljina osigurala joj je da se nađe u centru pažnje i pokaže da nikad bolje nije izgledala

Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk zablistala je na glamuroznoj zabavi u Londonu.

Slavna manekenka ruskih korijena Irina Shayk oduševila je poprilično obnaženim izdanjem u kojem se pojavila na zabavi britanskog Voguea i Tiffanyja povodom dodjele BAFTA-e u Londonu.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

34-godišnja Irina zablistala je kao zvijezda koju ćemo na naslovnici popularnog modnog magazina gledati u ožujku i tako još jednom pokazala zašto iza sebe ima stotine snimljenih editorijala, odšetanih modnih revija i suradnji s vodećim modnim dizajnerima.

Pažnju je plijenila u bodiju boje tijela, preko kojeg je odjenula mrežastu, u potpunosti prozirnu haljinu optočenu sitnim kristalićima. Pozirajući pred okupljenim fotografima, nije skidala zarazni osmijeh s lica i kao prava profesionalka spremno im je pozirala u svakom trenutku, baš kao što se strpljivo fotografirala s obožavateljima.

Na istoj zabavi bio je i njezin bivši partner i otac njezine kćeri Lee De Seine, Bradley Cooper, no njih dvoje nisu imali nikakav bliski susret. Detalji o njihovu odnosu nakon što su se razišli u javnosti bili su otkrivani na kapaljku, ali poznato je da o malenoj Lei zajednički brinu.

Irina je na Instagramu otkrila da se družila s dizajnerom Ricardom Tiscijem, svojim bliskim prijateljem, i objavila fotografiju na kojoj mu sjedi u krilu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Detalji o njezinu trenutnom ljubavnom životu nisu poznati, no mnogi se slažu da lijepa brineta nikada bolje nije izgledala, pa možemo zaključiti da za bivšom ljubavi i ne pati previše.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene