Liječi slomljeno srce?

Otac njezina djeteta okrutno ju je ostavio, a ona se sada šeće u društvu misterioznog frajera

Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk viđena je kako se ulicama New Yorka šeće u društvu nepoznatog frajera. Je li nova ljubav na pomolu?

Supermodel Irina Shayk već dugi niz godina slovi za jednu od najvećih ljepotica svijeta, a osim svojim zavodljivim hodom po modnim pistama, ta slavna dama pažnju javnosti plijeni i svojim ljubavnim životom. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetna romansa Zagrljeni u šetnji: Otkriveno tko je njezin novi dečko!

Nakon što je prekinula vezu s nogometašem Christianom Ronaldom, Irina se zaljubila u glumca Bradleyja Coopera. S njim je provela četiri godine, a iz njihove se ljubavi rodila i kćerkica Lea (2). Prekid Bradleya i Irine zaintrigirao je svijet, a odmah se počelo šuškati i o aferama, preljubima i tajnim razlozima zbog kojih je njihova ljubav nestala. 

Iako pravi razlog prekida znaju samo oni, pričalo se kako se par nikada nije dublje povezao te je imao različite vizije toga kako bi njihov život trebao izgledati. Također, Bradley je htio da njihova veza bude javnija, dok je ona htjela privatnost.

Uz to, tjednima se nagađalo o tome je li Bradley imao aferu s kolegicom Lady Gagom, a duo se svim silama trudio ostaviti takav dojam, što se ruskoj seks-bombi nije nimalo svidjelo, bez obzira na to što se sve na kraju pokazalo samo kao dobra promocija njihova zajedničkog filma "Zvijezda je rođena".

"Prekidali su nekoliko puta prije nego što su definitivno prekinuli. Oboje su bili očajni posljednjih mjeseci i stalno su se svađali", otkrio je izbor blizak paru, a otkad je ponovno sama, ljepotica ne skida osmijeh s lica, ali ni Bradley, koji najviše slobodnog vremena provodi s kćerkicom, baš kao i Irina.

Ipak, čini se da je ljepotica sada pronašla i novo muško društvo. Naime, viđena je kako se ulicama New Yorka bezbrižno šeće u društvu misterioznog muškarca, a pažnja paparazza ni najmanje im nije smetala, već su se čak počeli smijati kada su ih fotografirali. Još nije otkriven identitet misterioznog frajera koji uživa u društvu slavne Ruskinje, no ako se radi o novom ljubavnom paru svijeta slavnih - istina se neće moći dugo tajiti. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (FOTO: Instagram) +6 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Celebrity Ciganović komentirao Grubnićev poklon Maji Šuput: "Bitno da na njemu piše Yves Saint Laurent"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene