Irina Shayk na London Fashion Weeku pojavila se u vrlo kratkoj haljini koja joj je gotovo otkrila gaćice.

Galerija


Irina Shayk jedna je od najtraženijih manekenki današnjice, a javnost ju osim iz modnih kampanja poznaje i po vezama sa slavnim frajerima. Nakon što je ljubila Christiana Ronalda, Irina je godinama bila u vezi s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom, koji ju je nakon šuškanja o aferi s Lady Gagom ostavio. 

Vezani članci Elsa Hosk Danas je jedna od najpopularnijih manekenki, a nekad je bila prelijepa tinejdžerka ovisna o alkoholu Adriana Lima (Foto: Getty Images) Brazilska seks-bomba više se ne šeće u donjem rublju, ali i u čednijim izdanjima uspijeva baciti u trans

Navodno je Irinino srce završilo slomljeno jer se Bradley nije želio oženiti njome čak ni nakon što mu je rodila kćerkicu, a sada novostečenu slobodu koristi kako bi nadoknadila propušteno. Ljepotica tako svakodnevno izlazi po noćnim klubovima, a trenutačno radi i tulumari u Londonu, u kojem je u tijeku Tjedan mode.

Lijepa Irina nakon Burberryjeve modne revije viđena je kako sjeda u luksuzni automobil, no njezina joj je ultrakratka lepršava haljinica zadavala male probleme. Naime, kada je Irina sjela u automobil, haljina se nadigla i zamalo otkrila gaćice ljepotice. 

Paparazzi su, spremni kao i uvijek, zabilježili taj trenutak i doveli je u pomalo neugodnu sitauciju. 

Danijela Dvornik pohvalila se obiteljskom fotografijom koja je razočarala njezine obožavatelje