Irina Shayk na London Fashion Weeku pojavila se u vrlo kratkoj haljini koja joj je gotovo otkrila gaćice.

Galerija


Irina Shayk jedna je od najtraženijih manekenki današnjice, a javnost ju osim iz modnih kampanja poznaje i po vezama sa slavnim frajerima. Nakon što je ljubila Christiana Ronalda, Irina je godinama bila u vezi s holivudskim glumcem Bradleyjem Cooperom, koji ju je nakon šuškanja o aferi s Lady Gagom ostavio. 

Vezani članci Tatiana Petenkova - 4 Za nju rijetki znaju, a sestra je svjetski slavne ljepotice: Živi povučenim životom i bavi se poslom koji nema veze s glamurom Fail Snimanje na plaži završilo naopako, bikini joj zapeo za granu pa ostala visjeti na gaćicama

Navodno je Irinino srce završilo slomljeno jer se Bradley nije želio oženiti njome čak ni nakon što mu je rodila kćerkicu, a sada novostečenu slobodu koristi kako bi nadoknadila propušteno. Ljepotica tako svakodnevno izlazi po noćnim klubovima, a trenutačno radi i tulumari u Londonu, u kojem je u tijeku Tjedan mode.

Lijepa Irina nakon Burberryjeve modne revije viđena je kako sjeda u luksuzni automobil, no njezina joj je ultrakratka lepršava haljinica zadavala male probleme. Naime, kada je Irina sjela u automobil, haljina se nadigla i zamalo otkrila gaćice ljepotice. 

Paparazzi su, spremni kao i uvijek, zabilježili taj trenutak i doveli je u pomalo neugodnu sitauciju. 

Danijela Dvornik pohvalila se obiteljskom fotografijom koja je razočarala njezine obožavatelje