Zimska olimpijada

Ma u ŠTO su to stavili seksi zvijezdu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je češće viđamo u bikiniju, slavna manekenka Irina Shayk ovoga je puta bila gotovo neprepoznatljiva na ceremoniji otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju.

Slavna ljepotica Irina Shayk dobila je čest da predvodi rusku delegaciju na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju. Čudesnom ceremonijom službeno su otvorene 22. ZOI, a čudesan je bio i kostim koji je nosila slavna manekenka.

Pogledaj i ovo Irina Shayk što se tu događa? Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

Irina Shayk i Antonella Roccuzzo zasjenile svoje dečke

Ogromna ledena kruna na glavi i uska kožna haljina s prorezom pretvorili su je u veliku bijelu plohu, pa su se mnogi pitali je li bolje rješenje bilo pojaviti se u bikiniju iako se radi o zimskoj olimplijadi? Njezin dečko Cristiano Ronaldo nije komentirao na društvenim mrežama  outfit svoje drage, njemu je i dalje nogomet najvažnija 'sporedna' stvar na svijetu.

Kako god, Irina je ponosna što je mogla predstavljati svoju zemlju, a da je velika navijačica pokazala je i na Instagramu.

Zimska olimpijada trajat će do 23. veljače.
 


Opening Ceremony ~ Sochi 2014 XXII Winter Olympics by HumanSlinky

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene