kako je to moguće?

Zavodljivo je pozirala dok su se svi pitali što se točno događa, prije samo tjedan dana potpuno je drugačije izgledala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Irina Shayk se na crvenom tepihu Rihannina showa pojavila u crnom kombinezonu ispod kojeg je imala samo grudnjak, a svi su se pitali kako je moguće da od prošloga tjedna toliko drugačije izgleda.

Rihannin show "Savage x Fenty Vol 3." glavni je modni događaj ovoga tjedna u SAD-u, ali i svijetu, a brojne poznate ljepotice prošetale su crvenim tepihom. Prije samog otvaranja revije jedna od glavnih zvijezda bila je ruska manekenka Irina Shayk.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Shayk se pred fotografima pojavila u crnom kožnom kombinezonu ispod kojeg je imala samo grudnjak. Vidno raspoložena pozirala je na crvenom tepihu, a nije se obazirala na zbunjene poglede nekolicine posjetitelja koji su se pitali što se događa s njezinom kosom u posljednje vrijeme.

Naime, prošloga tjedna na Met Gali Irina se pojavila s ultrakratkom kosom i svi su se pitali zašto se nakon dugog niza godina odlučila na drastičnu promjenu. Irina je sada zavodljivo i samouvjereno gledala u kameru kao da se ništa ne događa, a nakon toga je prošetala i modnom pistom tijekom revije.

Manekenka se, inače, nedavno našla na naslovnicama svjetskih medija, i to nakon što je prekinula ljubavnu vezu s reperom Kanyeom Westom, koji je u njoj potražio utjehu kada se razveo od Kim Kardashian.

Prema pisanju američkih medija, reper je pozvao Irinu na ljetovanje početkom lipnja nakon što su se nekoliko tjedana prije družili u New Yorku u njezinu stanu. Navodno su trebali imati vezu na daljinu jer je on živio u Los Angelesu i nije bio spreman na selidbu u njezin grad, no izgleda da to ipak nije funkcioniralo.

Iza Irine je i veza s glumcem i redateljem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima trogodišnju kćer Leu De Seine, a bivši partneri i dalje su u dobrim odnosima i često ih se može vidjeti u zajedničkim šetnjama.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore, Cameron Diaz, Lucy Liu (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) +4 Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Celebrity Njezina imitacija scene orgazma iz kultnog filma sve je iznenadila, neki tvrde da je ista kolegica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene