Opa!

Grudi je prekrila tek kožnim trakama koje su nekako držale sve na mjestu, ovako je došla podržati bivšeg!

Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk podržala je Bradleyja Coopera na premijeri njegova novog filma "Nightmare Alley", i to nakon glasnih šuškanja da se bivši par pomirio.

Slavna manekenka ruskih korijena Irina Shayk ukrala je show na svjetskoj premijeri filma "Nightmare Alley" u New Yorku, gdje se pojavila kako bi podržala svojeg bivšeg partnera i filmsku zvijezdu Bradleyja Coopera, koji u njemu igra glavnu ulogu, a ovih se dana šuška i da je bivši par svojoj ljubavi odlučio dati još jednu šansu.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

35-godišnja Irina zablistala je u seksi odijelu s prugicama, dok je grudi prekrila tek neobičnim kožnim detaljem, a cijeli je outfit malo toga ostavio mašti. Na crvenom je tepihu pozirala sama i s kolegicom Stellom Maxwell, dok je Bradley pred fotografe izašao sam u elegantnom odijelu s kravatom.

Glasine o njihovu pomirenju pojavile su se nakon prisnih šetnji s njihovom kćeri Leom De Seinom u koje sve češće zajedno odlaze i izmjenjuju tople zagrljaje i nježnosti.

Irinina i Bradleyjeva romansa započela je u svibnju 2015. godine, nedugo nakon što je on prekinuo vezu sa Suki Waterhouse, a ona s Cristianom Ronaldom i već godinu dana kasnije objavili su vijest da čekaju dijete. No, par se s vremenom sve više udaljavao i ljubavi je došao kraj 2019. godine, nakon što je Bradley snimio film "Zvijezda je rođena" s Lady Gagom i nakon što se šuškalo da su njih dvoje više od prijatelja, iako su to negirali.

Irina i Bradley su nakon prekida ostali u dobrim odnosima, a jesu li se ljubavne iskrice uistinu ponovno rasplamsale, vrijeme će tek pokazati. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan +9 Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Nekad i sad Prije 32 godine bila je Kraljica svijeta i ljubila je Gorana Ivaniševića, a i danas je velika zvijezda gdje god se pojavi!

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alec Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Shrvani Alec Baldwin šokirao novim detaljima o nesreći u kojoj je snimateljica izgubila život, je li moguće to što on tvrdi?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene