skupa bili tek koji mjesec

Neodoljiva ljepotica okončala kratku vezu koja je izazivala dosta čuđenja? Zanimljiv je razlog prekida

Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 2 Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 2 Galerija

Irina Shayk i Kanye West su viđeni početkom lipnja kako slave njegov rođendan na odmoru u Francuskoj, a ranije se šuškalo da su zajedno.

Irina Shayk (35) navodno je prekinula vezu s devet godina starijim Kanyeom Westom s kojim je prvi put viđena u javnosti početkom lipnja, a mnoge je iznenadilo vijest o njihovoj ljubavi. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ili to tako treba biti? Opravica neobičnog kroja jedva joj je obuzdala obline dok je silazila niz stepenice, ali čini se da njoj to nije smetalo

"Njihov odnos nikad nije bio ozbiljan. Kanye ima pretrpan raspored s poslovnim obvezama i druženjem s djecom. To mu je u fokusu i trenutno nema vremena da se posveti vezi. Misli da je Irina nevjerojatna i ostat će prijatelj s njom", rekli su izvori bliski reperu za magazin People. 

Shayk i West nisu još komentirali ovu vijest kao što nije ranije nisu htjeli potvrditi da su skupa, no početkom lipnja su viđeni na ljetovanju u Francuskoj gdje su slavli glazbeniko 44. rođendan. 

Prije nešto više od mjesec dana izvor za People je ispričao da je Irina nesretna zbog glasina o njezinom prekidu s Kanyeom. "Jako je uznemirena zbog laži o njoj i Westu. I dalje su zajedno", ispričao je izvor. 

Kako su ranije pisali američki mediji, reper je pozvao Shayk na ljetovanje početkom lipnja nakon što su se nekoliko tjedana prije družili u New Yorku u njezinom stanu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Pričalo se da će par imati vezu na daljinu jer Kanye odlučio živjeti u Los Angelesu i nije se htio preseliti u isti grad u kojem boravi jedna od najljepših žena na svijetu. Prema pisanju Peoplea, Kim Kardashian je znala da njezin muž, od kojeg je tražila razvod u veljači, ljubi manekenku prije nego što je to izašlo u javnost. 

Nije imala problema s tim nego joj je jedino bilo važno da to ne utječe na njegovo vrijeme s djecom. Inače, Kim i Kanye imaju kćeri North (8) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i Psalma (2). 

Shayk s bivšim dečkom, glumcem Bradleyjem Cooperom (46) ima kćer Leu De Seine (3). Manekenku se često može vidjeti u šetnji s djetetom po New Yorku, ali i s Bradleyjem s kojim je ostala u dobrim odnosimai neko vrijeme se šuškalo da će se pomiriti. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Instagram) +0 Jessie J (Foto: Instagram) Celebrity Povlači se s društvenih mreža zbog borbe s bolešću, zadnjih šest mjeseci trpi bolove: "Jecala sam satima"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene