Preslatka obitelj

Jedan od najzgodnijih, ali i vrlo tajanstvenih celebrity parova uhvaćen u šetnji s kćerkicom

Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) +0 Irina Shayk (Foto: Getty Images) Galerija

Bradley Cooper i Irina Shayk zajedno su od početka 2015. godine te imaju kćerkicu Leu De Seine.

On je holivudska, a ona manekenska zvijezda.

Pogledaj i ovo Irina Shayk što se tu događa? Jedna od najseksi žena svijeta nakon romanse s nedavno razvedenim sportašem opet provodi vrijeme s bivšim i dijeli njihove razgolićene fotke!

43-godišnji glumac Bradley Cooper i njegova 11 godina mlađa zaručnica Irina Shayk jedan su od onih slavnih parova koji detalje svoje veze skrivaju kao zmija noge.

Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Za par se tako zna tek da su zajedno od 2015. godine, da su zaručeni te da imaju kćerkicu Leu De Seine koja je rođena 2017. godine, a Irina je duže vrijeme uspješno skrivala trudnoću. Čak je u drugom stanju odradila golišavu Victoria's Secret reviju kada su i počela nagađanja da je na njoj nešto drugačije, jer joj je trbuh u obje kombinacije bio poprilično pokriven.

Zgodni par se tek nekoliko puta do sada pojavio zajedno na crvenom tepihu, a ni paparazzi ih ne mogu uloviti baš svaki put.

No, nedavno su ipak uhvaćeni u New Yorku u šetnji s kćerkicom, a čitavo vrijeme oboje nisu skidali osmijehe s lica. Irina je blistala u cvjetnoj haljini s dekolteom, dok se Bradley odlučio za ležerniju kombinaciju hlača i majice, a pogled je skrivao ispod šilterice.

Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par se opravdano smatra jednim od najatraktivnijih, što su dokazali i u Velikoj jabuci. Bradley je prije Irine bio u vezi s mlađahnom manekenkom Suki Waterhouse, dok je Irina pet godina ljubila nogometaša Cristiana Ronalda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene