Irina Shayk i Bradley Cooper zajedno su od 2015. godine, a imaju i kćerkicu Leu De Seine.

Galerija


Par je nedavno uhvaćen u šetnji s kćerkicom.

Vezani članci Laura Dern (Foto: Profimedia) Nakon prekida s najljepšom ženom svijeta plavooki ljepotan ljubi 8 godina stariju kolegicu? Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Nisu izdržali glasine o preljubu: Slavni par prekinuo nakon 4 godine ljubavi, ona se već iselila iz njihovog doma

Radi se o manekenki Irini Shayk i glumcu Bradleyju Cooperu, koji su vezu započeli 2015. godine, a kćerkicu Leu De Seine dobili 2017. godine.

Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia)
Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je već neko vrijeme i zaručen, no šuška se kako su se javile nevolje u raju, i to zbog uspješnog Bradleyjeva filma "Zvijezda je rođena" s Lady Gagom u glavnoj ženskoj ulozi koji ruši sve rekorde gledanosti. Navodno se glumac u potpunosti posvetio karijeri, a obitelj bacio u drugi plan.

Zaručnici su nedavno viđeni kako šeću s kćerkicom New Yorkom s velikim osmijesima na licima, no nekoliko dana kasnije uhvaćeni su na večeri u jednom poznatom holivudskom restoranu, a ona je bila sve samo ne romantična. Naime, prema tvrdnjama očevidaca, par nije izgledao niti najmanje sretno.

Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia)
Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Navodno golupčići nisu progovorili niti riječ, a manekenka je u jednom trenutku počela pogledavati uokolo, izgledajući kao da umire od dosade. On, s druge strane, nije skrivao loše raspoloženje niti koliko mu takvo ponašanje smeta.

Par je inače od samog početka vrlo samozatajan pa ako se nešto i događa, to zasigurno nikada neće komentirati. No vrijeme će ionako pokazati što je istina.