Kako su samo zgodni!

Najljepši par Hollywooda zaljubljenim pogledima demantirao glasine da je u problemima

Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: AFP) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) +0 Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

U nedjelju je u Los Angelesu održana još jedna prestižna dodjela Zlatnih globusa.

Bradley Cooper u nedjelju je bio gubitnik večeri, ali samo u poslovnom smislu.

Pogledaj i ovo Holywood - 2 ''nisam ovo očekivao...'' Holivudske zvijezde u Osijeku: Glumci opčinjeni hranom, poviješću i ženama!

Sinoć je u Los Angelesu održana još jedna prestižna dodjela Zlatnih globusa. Druga najvažnija filmska večer u godini, nakon dodjele Oscara, na crvenom je tepihu okupila svu holivudsku kremu, a jutros se priča samo o dvoje ljudi.

Radi se o pjevačici Lady Gagi i glumcu i redatelju Bradleyju Cooperu, koji su tjednima slovili kao favoriti za osvajanje Zlatnih globusa, no kraj večeri dočekali su samo s nagradom u kategoriji najbolje originalne pjesme koju je osvojila pjevačica za pjesmu ''Shallow'' iz filma ''Zvijezda je rođena'', u kojem zajedno glume. 

Ipak, to se odnosi samo na onaj poslovni dio, jer privatno oboje su otišli kućama s voljenim partnerima. Lady Gaga sa zaručnikom Christianom Carinom, a Bradley sa zaručnicom, ruskom manekenkom Irinom Shaykom, s kojom je u skladnoj vezi od 2015. godine te par ima i kćerkicu Leu De Seine.

Osim što Bradley i Irina slove za jedan od najljepših holivudskih parova, jedan su i od najstabilnijih, no mediji su ih posljednjih mjeseci uporno pokušavali razdvojiti pričama kako im u vezi ne cvjetaju ruže. Ipak, sinoćnji osmijesi na njihovim licima i zaljubljeni pogledi dokazivali su sve suprotno.

Ruska ljepotica blistala je u zlatnoj Versaceovoj haljini, dok se Bradley odlučio za bijelo odijelo. Par je izazvao pomutnju i zbog činjenice da se vrlo rijetko pojavljuje zajedno na službenim događanjima, a sinoć su dokazali kako su doista prelijepi zajedno.

Prije Bradleyja Irina je bila pet godina u vezi s nogometašem Cristianom Ronaldom, dok je on bio u dvogodišnjoj vezi s britanskom manekenkom Suki Waterhouse.  

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek (Foto: Profimedia) Rami Malek (Foto: Profimedia) Rami Malek (Foto: Profimedia) Lady GaGa (Foto: Profimedia) +1 Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Zlatni globusi pomrsili račune Lady Gagi, priznanje pripalo drugoj kolegici, slavio film ''Bohemian Rhapsody''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Izabel Goulart (Foto: Profimedia) +1 Izabel Goulart (Foto: Profimedia) Celebrity Trbušnjak do trbušnjaka: Malo tko ne zavidi mišićima ove brazilske manekenke i glumice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene