bez dlake na jeziku

Ireland Baldwin uputila bijesnu poruku nakon tragične pucnjave na setu filma, a evo i što je poručila svom ocu

Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Alec Baldwin (Foto: Getty Images) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Baldwin (Foto: Profimedia) +0 Alec Baldwin (Foto: Profimedia) Galerija

Ireland Baldwin na Instagramu je uputila bijesnu potuku novinarima, a napisala je i kako bi voljela da oca može čvrsto zagrliti danas.

Nakon što se shrvani glumac Alec Baldwin oglasio na Twitteru poslije strašne tragedije na setu filma u Novom Meksiku, tijekom koje je pištoljem usmrtio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souzu, na društvenim mrežama se javila i njegova kći Ireland (25).

Pogledaj i ovo showbuzz što će reći njezin slavni tata? Pohvalila se tetovažom na zanimljivom mjestu nakon što neko vrijeme nije objavljivala golišave fotografije: "Odličan pogled"

"Svim novinarima koji su me pokušali kontaktirati danas želim poručiti da su bezosjećajni. Svatko tko ima moj broj, molim vas izgubite ga i nemojte mi se više nikada javiti", napisala je prvo Ireland na Instagram storyju te je objavila poruku koju je dobila od jednog novinara kojeg nije imenovala. Na sljedećem storyju je uputila podršku obitelji Halyne Hutchins te je istaknula kako se nada da će se Joel Souza brzo oporaviti.

"Voljela bih da oca mogu čvrsto zagrliti danas", napisala je na kraju.

"Nema riječi kojima bih mogao izraziti šok i tugu nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubila Halyna Hutchins, supruga, majka i naša cijenjena kolegica. Surađujem s policijom kako bismo utvrdili kako se točno ova tragedija dogodila. U kontaktu sam s njezinim suprugom te sam mu ponudio podršku", napisao je Alec Baldwin na Twitteru u petak.

42-godišnja Hutchins preminula je malo nakon što ju je glumac upucao na ranču Bonanza Creek, a redatelj filma Joel Souza primljen je s ozljedama u bolnicu, nakon čega su ga pustili na kućnu njegu. Svjedoci tragedije američkim su medijima ispričali kako je Baldwin bio izbezumljen nakon pucnjave te mu u prvi čas nije bilo jasno što se dogodilo.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Paris Ivana Paris - 3 Ivana Paris Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić +6 Ivana Paris i Vedrana Linardić Celebrity Teški trenuci u životu naše bivše misice Ivane Paris: Iznenada je preminula njezina mlađa sestra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene