Ireland Baldwin je ljeto provela na plažama Malibua, a bila je česta tema svjetskih tabloida dok je svoju zamamnu figuru pokazivala u raznim badićima.

Galerija


Manekenka i kćer slavnih holivudskih zvijezda Aleca Baldwina i Kim Basinger, 24-godišnja Ireland Baldwin, svakim izlaskom u javnost privuče pažnju. Mlada ljepotica vrijeme karantene provodi s dečkom, Coreyjem Harperom, no pazi da redovito prošeta svog psa u kvartu.

Vezani članci Ireland Baldwin - 5 Nije dugo ljutila slavnog oca: Uslikala se potpuno gola, a fotku je komentirala i bivša pornoglumica Mia Khalifa Tina Louise Zanimljivi dekoltei koji su obilježili ludu 2020. godinu: Neki su bili vrijedni divljenja, a neki su ipak izazvali zgražanje

Fotografi su je tako ulovili u ležernoj šetnji, a na sebi je imala samo ružičasti grudnjak i duge traperice te je hodala bosa.

Ireland je ljeto provela na plažama Malibua, a bila je česta tema svjetskih tabloida dok je svoju zamamnu figuru pokazivala u raznim badićima. Uživala je sa svojim dečkom i društvom, a sudeći po fotkama, zaista joj je pasalo ljeto provesti u ugodnom društvu bez velikih obaveza.

Osim odlascima na more Ireland je vrijeme kratila i objavljivanjem razgolićenih fotografija na društvenim mrežama, što se inače ne sviđa njezinu slavnom ocu i glumcu Alecu Baldwinu, koji ju je zbog toga i javno kritizirao.

Tako ju je primjerice nakon što je objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola na terasi u New Yorku, Alec otvoreno pitao "Oprosti, što?" i pokupio brojne lajkove svojih obožavatelja koji ga podržavaju.

Supruga prezgodnog glumca ne mari za izgled i kritike ju ne diraju: Već je 24 godine u braku s 13 godina mlađim ljepotanom