Ništa od svadbe

Ipak je vara? 'Ostavio ju je i odselio se'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se činilo kako njihova veza ne može biti romantičnija i kako će uskoro pred oltar, čini se kako je još jednoj ljubavi Jennifer Aniston došao kraj te da je prekinula vezu s Justinom Therouxom.

Prema pisanju američkog časopisa In Touch, Jennifer Aniston i Justin Theroux prekinuli su svoju ljubavnu vezu. 'Zaručnik ju je ostavio i odselio se, vjenčanja neće biti', stoji na naslovnici časopisa.

>> Policija ubila naoružanog muškarca ispred kuće Jennifer Aniston!


Osim bombastičnog naslova, časopis ima i fotku na kojoj ljubi Stingovu suprugu Trudy! Bliski izvori paru pak tvrde da Trudy i Justin nisu zajedno već da su dobri prijatelji već godinama, a do prekida je došlo zbog poslovnih obveza koje su im presudile u vezi.

>> Poljubac koji je uzdrmao svijet slavnih - Hoće li mu Jen oprostiti?

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty Images) Prvi dojam vara? Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

'Nakon puno propalih veza ni ovog puta se njezini snovi o sretnoj ljubavi nisu ostvarili', otkrio je izvor. Podsjetimo, u zadnje vrijeme se šuškalo da par uskoro treba izaći pred oltar, a Jennifer je navodno isplanirala sve detalje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene