Laskava titula

Promjene imidža ne padaju joj teško, a sebe ne doživljava kao jednu od najljepših domaćih glumica

Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) +0 Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Galerija

Martina Stjepanović otkrila nam je kako je doživjela kraj snimanja serije "Drugo ime ljubavi", kako se nosi s promjenama imidža zbog uloga i titulom jedne od nazgodnijih domaćih glumica.

Glumica Martina Stjepanović gledatelje je osvojila likom Lidije Masle u seriji Nove TV "Na granici", a ništa drugačije nije bilo ni s likom Jelene Ramljak koji je utjelovila u seriji "Drugo ime ljubavi".

Pogledaj i ovo Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Pozitivne reakcije Domaća glumica o drastičnoj promjeni koja je sve oduševila: "Ne bih inače imala hrabrosti"

S Martinom smo razgovarali uoči kraja emitiranja serije, čije je snimanje završilo nešto ranije zbog koronavirusa, a cijela ju je situacija iznenadila.

"Budući da smo morali završiti sa snimanjem ranije od planiranog i s obzirom na sve okolnosti, ostala sam zatečena. Sve se odvilo jako brzo. Navikla sam na brz tempo, puno obveza i puno ljudi oko sebe, a onda je odjednom nastupila suprotnost. Trebalo mi je malo vremena da se naviknem na nove okolnosti", priznala nam je Martina.

No snimanje će joj ostati u sjećanju samo po dobrim iskustvima.

"Pamtit ću ga po ekipi, po super atmosferi i divnim kolegama s kojima je rad bio užitak", zaključila je.

Uloga Jelene u seriji "Drugo ime ljubavi" dosta se razlikovala od uloge Lidije "Na granici", a jedan joj ipak možda malo draži.

"Nastojim u startu uvijek zavoljeti ulogu koju igram, kakva god ona bila. Ako moram dati prednost jednoj od ovih uloga, to bi u ovom slučaju možda ipak bila Lidija jer je imala nešto više prostora za igru", otkrila nam je.

Uoči snimanja serije promijenila je imidž, odnosno frizuru, a promjena se svima svidjela.

"Ne padaju mi teško promjene, dapače volim ih. Zanimljivo je i na taj način približiti se nekom liku i promijeniti nešto tipično za taj lik, a potpuno drugačije od mene privatno", objasnila je Martina.

Upravo ona nosi titulu jedne od najljepših domaćih glumica bez obzira na imidž.

"Lijepo je čuti komplimente, ali ja sebe ne doživljavam na taj način", skromna je glumica.

Kraj izolacije i popuštanje mjera jako ju vesele, jedva čeka povratak života u normalu.

"Vesele me već i ove mjere popuštanja i jedva čekam da se sve vrati u normalu, da svi možemo normalno raditi, kretati se, putovati, družiti. Planovi koje sam imala morali su stati zbog situacije i sada se veselim njihovu ponovnom pokretanju i konačnoj realizaciji", zaključila je.

Puno joj znači podrška gledatelja i obožavatelja, koji jedva čekaju omiljenu glumicu gledati u nekim novim projektima.

"Hvala vam od srca što nas gledate i pratite, bez vas ništa od ovog ne bi imalo smisla", poručila ima je Martina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene