Jako je emotivna

Viktorija jedva čeka početak, ali ipak ju je malo i strah: ''Ne bi se reklo na meni, ali svega se bojim''

Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa (Foto: Dnevnik.hr) Viktorija Rađa (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Viktorija Rađa (Foto: Instagram) +0 Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Viktorija Đonlić Rađa otkrila nam je sve o svom plesačkom umijeću uoči početka showa "Ples sa zvijezdama".

Supruga košarkaša Dina Rađe, Viktorija Đonlić Rađe tvrdi kako za nju kažu da je pravi plesni talent te da se ponovno rodila otkad su počele probe za show "Ples sa zvijezdama", koji uskoro počinje u programu Nove TV. Viktorija je naime jedna od kandidatkinja koje će uskoro uskočiti u svoje plesne cipelice.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Ovo morate vidjeti! Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

"Kažu da sam talent, sad ćemo vidjeti. Partner je strpljiv, voli raditi sa mnom pa ćemo vidjeti", izjavila je Viktorija, koja ples, jednom riječju, obožava.

"Ja toliko uživam, nemate pojma. Kao da sam se ponovno rodila. Obožavam plesati i stvarno uživam", uzbuđena je Viktorija.

Viktorija pleše i privatno, a otkrila nam je i koji su joj plesovi među omiljenima.

"Sama po kući malo plešem, da. Mislila sam da znam plesati ča-ča-ča, ali onda sam došla tu i to je skroz nešto drugo. Mislila sam da su mi ramena kako treba. Joj, tako mi je sve super da je teško izabrati. Mislila sam da je ča-ča-ča, ali onda samo upoznala tango i jive. Sve mi je to super", priznala je.

Viktorija je u mlađim danima često izlazila, a u diskotekama je iskušavala i vlastito umijeće zavođenja plesom.

"Naravno, ali nikad nisam padala na muškarce koji znaju plesati. Obično su šankeri koji sjede bili zanimljiviji. Ali što sam starija, to više cijenim muškarca koji pleše", otkrila je Viktorija.

Iako obožava ples i jedva čeka početak showa, ipak osjeća određeni strah.

"Svega se bojim. Ne bi se reklo na meni, ali tu sam, kakva sam, takva sam, kritika će biti ovakvih i onakvih, držite mi fige", poručila je Viktorija, koja priznaje da je itekako emotivna.

"Ja sam samo emocija, vjerujte mi. Jako sam emotivna. Neće to ići lako, malo je kompleksnije. Ali kada kroz glazbu pokretu daješ emociju, onda je to nešto, a ja imam što dati", zaključila je.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTubeu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene