Razgovarali smo sa Sarom Moser, jednom od glumica iz hit-serije "Na granici".

Galerija


Glumačka zvijezda najgledanije domaće serije "Na granici", talentirana 27-godišnja Sara Moser otkrila nam je koliko joj je uloga policijske načelnice Željke promijenila život i kako će provesti ljeto nakon završetka snimanja. Sa Sarom smo se družili na predstavljanju nove sezone Zadovoljna akademije

Vezani članci Dino Rogić, Lucia Glavich, Nadia Cvitanović, Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Simpatični Dino otkrio nam je s kime se najviše zbližio na snimanju hit-serije "Na granici" Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Lijepu Martinu gledat ćemo u čak dva hit-projekta, u novom je liječnica: "Očekujem veliki uspjeh serije"

"U nekoj mjeri svakako da je. Sjećam se da je Martina Stjepanović u jednom intervjuu rekla da se na tržnici nađe koja jabuka više u vrećici. Ljudi te prepoznaju, serija je vrlo gledana tako da svakako u tome ima nešto", otkrila je Sara.

Što se ljeta i odmora tiče, sve je već isplanirala, tako da će ljeto provesti odmarajući se, ali dio će ipak biti i radni.

"Imam planove, dosta ću putovati, neko vrijeme bit ću i u Zagrebu. Bit će to miks radnog i opuštenog, bit će svega", rekla nam je Sara.

Danas glumica, Sara je kao djevojčica maštala o nekoliko različitih zanimanja, no ipak u ovom današnjem se najbolje pronašla i nije sto posto sigurna kojim bi se drugim poslom bavila.

"Jao, nemam pojma. To je kod mene bilo od toga da ću biti doktorica, slikarica, svašta sam ja planirala, ali sva sreća da sam se našla u ovome jer bih bila u velikoj dilemi što se srednje škole tiče da nisam upala na Akademiju", priznala je.

Za kraj kratkog razgovora upitali smo je s kime bi iz filmskog svijeta voljela surađivati jednog dana i koji joj se žanr najviše sviđa.

"Od redatelja s Woodyjem Allenom. Voljela bih biti u nekom njegovu filmu jer mi se sviđaju njegove komedije i tu bih se voljela okušati", otkrila je simpatična Sara.

Prošlo je godinu dana otkad su je bez svijesti našli na podu njezine vile, a danas živi bez poroka