Josipa Kotlara i njegovu majku Suzanu Dragoslavić pratimo u showu "Ženim sina".

Galerija


Josipa Kotlara upoznali smo kao jednog od sudionika showa "Ženim sina" Nove TV, u kojem se istaknuo svojim aktraktivnim izgledom, energijom, ali zanimljivim karakterom koji je pokazao. Za sve to uvelike je zaslužna Josipova majka Suzana Dragoslavić, s kojom je jako povezan i čije savjete uvijek prihvaća.

Vezani članci Josip Kotlar i Patricija (Foto: Nova TV) Josip ljut, Patricia otišla sa spoja: "Što dalje od mene, ne želim s takvima uopće imati posla!“ Josip Kotlar (Foto: Nova TV) Opsadno stanje kod Josipa, mama Suzana: "Više nitko nikoga ne podnosi"

Sa Suzanom smo provjerili kakav je Josip bio kao dječak i je li bio zaljubljive prirode.

"Josip je bio vrlo živahan, neustrašiv, što mi je zadavalo probleme jer se baš ničeg nije bojao, baš ničeg. Bio je zaista omiljen među djecom, ali zaljubljive prirode nije bio", otkrila nam je Suzana.

Kao i svaka majka, sjeća se Josipovih prvih simpatija, a u sjećanju joj je posebno ostalo jedno Valentinovo. 

"Sjećam se simpatije iz osmog razreda. Bilo je Valentinovo i zamolio me da idemo kupiti poklon za njegovu simpatiju, neko plišano srce. To su bile prve ljubavi, a moje je savjete prihvaćao od malih nogu", ispričala je.

Josip i Suzana vrlo su slični, dijele istu energiju, a ona mu priželjkuje djevojku s kojom će biti sretan.

"Priželjkujem mu onakvu djevojku koja će se njemu svidjeti jer ako se svidi njemu, onda će se svidjeti i meni", zaključila je Suzana.