omiljeni glumac i voditelj

Mešin se vratio svojoj omiljenoj ulozi, ali rado se prisjeća i jedne po kojoj ga gledatelji najviše pamte: "To snimanje nikad neću zaboraviti"

Igor Mešin Igor Mešin Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan i Igor Mešin (Foto: IN Magazin) Igor Mešin Igor Mešin Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 1 Igor Mešin - 1 Igor Mešin - 3 Igor Mešin Igor Mešin, Filip Šovagović Igor Mešin Igor Mešin, Filip Šovagović i Damir Lončar +4 Igor Mešin Galerija

Igor Mešin je za DNEVNIK.HR otkrio čemu se posebno veseli u novoj sezoni "Supertalenta" i je li mu lakše biti voditelj ili član žirija, a odao nam je i pokoji detalj iz svojeg privatnog života oko kojeg je inače dosta tajanstven.

Glumca Igora Mešina domaća publika zavoljela je i kao voditelja popularnog showa Nove TV "Supertalent", a u tu se ulogu sada ponovno vratio.

Pogledaj i ovo Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Ooo, da! Zlatni gumb za skockane frajere u Supertalentu: Igor, Frano, Fabijan i Davor izgledaju kao milijun dolara!

Nakon poduže pauze, zbog pandemije koronavirusa, potraga za skrivenim talentima Hrvatske nastavila se u istom veselom, otkačenom i, ponekad, pomalo neočekivanom i čudnom tonu, a Igor se baš tome posebno i veselio.

"Najviše pamtim kandidate koji su bili malo, recimo, čudniji, tipa gutači novčića, pa žene koje hipnotiziraju ribice... Ti čudni talenti su mi ostali u pamćenju", priznao je Mešin za DNEVNIK.HR, a otkrio je i je li mu uloga voditelja draža od one člana žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

"Draže mi je biti voditelj, tu se osjećam ipak više doma", priznaje Igor. "TLZP je izazov, malo drugačije, a ovo mi je nekako normalnije", objašnjava.

A smatra li da je u Hrvatskoj ostalo još neotkrivenih talenata nakon sedam sezona showa?

"Ja se nadam da su se u ovoj pandemiji, kako smo bili zatvoreni više od godinu dana, neki talenti razvili. Imali su ljudi vremena malo razmišljati o svojim talentima i razvijati ih i nadam se da će nam ih sad pokazati", optimističan je Mešin koji smatra i kako je on ipak prestar za otkrivanje svojih talenata.

Veseli ga i što on i njegov suvoditelj Frano Ridjan opet imaju priliku sami nekoga poslati u finale "Supertalenta" jer su prije tri sezone dobili pravo na odabir jednog zlatnog gumba.

"To mi je drago, naročito ako mi nekog kandidata žiri prije ne popali. Ali drago mi je da možemo sudjelovati, iako mi ne odlučujemo o ničemu, pa dakle možemo na nešto utjecati, ali nemamo nikakvu odgovornost", kaže Mešin i ističe kako su svi zlatni gumbi koje su Frano i on dosad stisnuli bili opravdani.

Igor inače svoj privatni život voli čuvati daleko od javnosti, ali ipak nam je otkrio kako je s obitelji provodio vrijeme tijekom lockdowna.

"Uglavnom smo bili doma, kuhalo se, ali nisam naučio ništa novo", kratko je odgovorio. "Na privatnom planu mi je sve ok, sin raste, ja radim, žena radi", dodao je. Zanimalo nas je i je li sin Roko, kojeg ima sa suprugom Antoninom, možda odlučio krenuti njegovim glumačkim stopama.

"Ne, on je već krenuo svojim putem", kazao je, a kada je riječ o glumi, ipak je bio nešto pričljiviji, pa se dotakao i jedne od svojih najdražih uloga, one Milana "Mile" Cara u seriji "Naša mala klinika".

"To je jedno snimanje koje nikad neću zaboraviti jer smo bili mladi, bili smo dobra ekipa, dobra škvadra i uz to koliko smo puno radili, jako smo se dobro zabavljali na tom snimanju", prisjetio se Mešin koji kaže i kako mu je jednako drago glumiti u serijama, na kazališnim daskama i u filmu.

"Tog trena, kad nešto radim, to mi je najvažnije, bilo to kazalište, televizija ili film", ističe na Mešin iza kojeg je bogata karijera u svim navedenim glumačkim poljima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Franka na napise o nevoljama u braku odgovorila s osmijehom od uha do uha, a u dobrom društvu se i odlično provodi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene