''I tu je briljirala!''

Vedran Mlikota oduševio se kad je vidio tko će mu biti žena, zbog lijepe glumice je i pristao na novu avanturu!

Vedran Mlikota (Ivo Cagalj/PIXSELL) Vedran Mlikota (Ivo Cagalj/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Vedran Mlikota (Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Vedran Mlikota jedan je od glumaca nove serije Nove TV "Kumovi", koju ćemo gledati od 7. veljače, a u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao je sve o svojoj ulozi, ali i drugim detaljima iz karijere.

Nova serija Nove TV "Kumovi" 7. veljače stiže na male ekrane, a svoje mjesto u zabavnoj ekipi pronašao je i naš poznati glumac Vedran Mlikota. U seriji je utjelovio Vinka Macana, a u intervjuu za DNEVNIK.hr ispričao nam je koliko mu je trebalo da se pripremi za taj lik te može li se s njime poistovjetiti.

Pogledaj i ovo In Magazin: kumovi - 6 ''Kao što vidite...'' Glumci Kumova otkrili su gledaju li se na malim ekranima i iznijeli detalje o novoj sezoni koja uskoro stiže!

"Glumac se u svakoj ulozi manje ili više poistovjećuje s ulogom koju igra. Vinko Macan je zakoniti sin Stipanov, tipični bivši gastarbajter iz Zagore, čovjek koji radi i skrbi o svojoj obitelji i kojega iz kolosijeka izbaci nenadano otkriće da ima brata. Taj podatak unosi niz zanimljivih događaja, i ozbiljnih i komičnih obrata u Kumovima. Vidjet ćete!" priča nam Mlikota. Nakon dugo vremena će se ponovno naći pred kamerama i s kolegicom Darijom Lorenci, a otkrio nam je što za njega to znači.

"Jedan od najvažnijih razloga da prihvatim ulogu i rad na ovoj seriji bila je informacija da Darija igra moju ženu! Odmah sam je oduševljeno nazvao. Darija je sami vrh hrvatskog glumišta. Instinktivna glumica - zvjerka (u najpozitivnijem smislu). Takav gušt i lakoća je s njom raditi. A prvi i jedini put smo radili 2003. na odličnom filmu "Oprosti za kung fu". I tu je briljirala! S njom je glumiti nepodnošljiva lakoća glume", iskren je bio Mlikota. Dodao je kako, vjerovali mi to ili ne, nemaju još nijednu zajedničku anegdotu. "Ali bit će ih, pa vam javim", rekao nam je u razgovoru.

Osvrnuo se i na činjenicu kako je pandemija utjecala na njegov rad.

"Prvi lockdown mi je dobro došao jer sam se nakon puno godina ta tri mjeseca baš dobro odmorio. Ali kasnije je sve počelo ići na živce! Ali, brate, predugo sve ovo traje! Cijepio sam se tri puta. I vjerujem znanstvenicima. I, kao i svi, jedva čekam da neki sudac svira kraj", kaže glumac.

Vedran Mlikota već godinama organizira kazališne susrete glumaca u Zagvozdu te nam je rekao što njega i ekipu gura naprijed.

"Dvadeset i peta godišnjica Glumaca u Zagvozdu održava se iduće ljeto! Slavimo respektabilnu obljetnicu! O festivalu je puno toga napisano i rečeno. Odgovor, što mene i ekipu gura naprijed, je vrlo jednostavan: Zato što sve to ima smisla", ispričao nam je. Mlikota je inače poznat kao veliki avanturist, a komentirao je i ima li u planu neku novu avanturu sa Stipom Božićem.

"Imamo dosta planova! Premalo je prostora za to opisati. O Himalaji je napisano i objavljeno tisuće i tisuće knjiga, i opet nije sve rečeno o njenoj ljepoti, duhovnosti, veličanstvenosti, tajanstvenosti i opasnosti. Sve planine svijeta su jedna priča, a Himalaja je nešto drugo. Bajka! Svi koji vole planine moraju bar jednom u životu otići u Himalaje, barem na treking. I kad Himalaju dožive na pravi način, vratit će se kao bolji ljudi", ispričao je. Za kraj se osvrnuo i na monografiju o svojem velikom prijatelju i kolegi Ivi Gregureviću. "Monografija je u pripremi... Veliki dio materijala o Ivi smo iskopali i pronašli, gotovo svi tekstovi su predani, ali ima još posla oko nekih materijala, autorskih prava na fotke, nekih sponzora i slično... Ali bit će! I bit će to lijepa monografija, kakvu Ivo zaslužuje", zaključio je.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Profimedia) Rebecca Loos i David Beckham (Foto: Profimedia) +0 Rebecca Loos (Foto: Instagram) Nekad i sad Zbog afere s poznatim nogometašem za nju je saznao cijeli svijet, a fatalna brineta danas živi potpuno drugačijim životom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene