Jedan od petoro finalista showa "Farma More i Maslina", Tomislav Pavlović, otkrio nam je što ga je motiviralo da izdrži do kraja, ali i što misli o drugim kandidatima.

Galerija farma more i maslina, 2212 Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović +10 Tomislav Pavlović

Finalisti "Farme More i Maslina" ovog su tjedna proživjeli jedan od najemotivnijih dana u showu.

Vezani članci Kandidati serije Farma Tko će se okititi titulom pobjednika Farme i osvojiti glavnu nagradu od pola milijuna kuna? Mario Mlinarić Poslije 11 godina prihvatio je novu vrstu izazova: ''Ne znam da li bih se vratio, puno se toga promijenilo!''

Kao dodatnu motivaciju za kraj dobili su poruke svojih najmilijih koje su ih sve potresle i nitko nije uspio suzdržati suze. Posebno emotivan bio je farmer Tomislav Pavlović koji nam je otkrio kako je videoporuka supruge i sinova djelovala na njega.

"Poruka me dirnula taman tamo gdje treba i kad je trebala. Osjetio sam iskrenu sreću, ljubav i svrhu... Ponovno sam shvatio koliko sam zapravo bogat", kazao nam je Tomislav kojemu je to dalo dodatnu snagu da nastavi dalje.

Kao oca petoro djece kroz show ga je motivirala upravo njegova obitelj, ali i prijatelji koji ga čekaju vani kao i oni koje je stekao na Farmi.

"Najviše sam se povezao sa Sašom, ali ne zaostaje ni Kača. I Prince je tu negdje. Pa opet Maja, Stipe, Adri, Silvek, Andrija, Jure... A tek iza kamere" rekao je kroz smijeh no priznao je i da bi kao pobjednika najviše volio vidjeti Sašu.

U emisiji s porukama najbližih, svima je bila zanimljiva i njegova reakcija na suze Dore Adanić.

"Dorine suze su me ugodno iznenadile, jer mi nije odavala dojam da joj se nije lako prepustiti takvim emocijama", kazao nam je Tomislav, a otkrio nam je i što mislio o bivšem pobjedniku Farme, Mariju Mlinariću koji im se pridružio u posljednjim danima showa.

"Drago mi je bilo kad je došao Mario da nas malo probudi. Zgodan jedan dečko izuzetno simpatičan i drag", rekao nam je farmer koji će svoje sudjelovanje u showu pamtiti kao lijepo iskustvo.

"Najljepše uspomene su prekrasna druženja i pjesma, uz ne malo rada. Prekrasna poznanstva i prijateljstva", kazao je Tomislav.

"S druge strane, teško mi je bez kontakta s obitelji, pogotovo na rođendane i godišnjice", dodao je, no ističe i da bi sve ponovio te da ne žali zbog ničega.

Nakon izlaska iz farme nema nikakve konkretne planove, osim onih vezanih za djecu i njihove potrebe, no nada se i nekim novim prilikama.

"Vjerujem i nadam se da će se otvoriti još zanimljivih vratašca", priznao nam je Tomislav koji bi svakome preporučio sudjelovanje u Farmi

"Jedno jako pozitivno iskustvo, s puno preokreta", zaključio je.

Show "Farma More i Maslina" ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju