Petar Jojić publici i žiriju showa "Supertalent" predstavio je svoj pjevački talent i tako iznenadio sličnošću sa legendarnim Zdravkom Čolićem.

Galerija


Talentirani Petar Jojić ima 22 godine, a na audiciju showa "Supertalent" stigao je iz Beograda.

Vezani članci Damiano Roi (Foto: Facebook) Iskrenim suzama i glasom pokorio je žiri i publiku, a da je iznimno talentiran smatrao je i Oliver Siniša Hotko (Foto: Nova TV) Svi nastupi na jednom mjestu: Malo pjesme i plesa, magije i samo jedan Matej Veličanstveni!

"Moj supertalent su karizma, posebnost i šarm", već nam je na samom početku razgovora dao do znanja simpatični mladić koji voli emotivne pjesme posebnih izvođača, a kao najveći uzor istaknuo je Zdravka Čolića. 

"Poštujem njegove pjesme, a od stranih pjevača slušam Bryana Adamsa, Boya Georgea i Cindy Lauper", otkrio nam je Petar. 

Njihove je pjesme dosad otpjevao mnogo puta.

"Pratim ih odavno, volim slušati njihove pjesme i pjevati ih'', kaže. 

Petar se pjevanjem počeo baviti u ranom djetinjstvu, pjeva od vrtićkih i školskih dana. Već je tada odnosio pobjede na pjevačkim natjecanjima. Prvi je put pobijedio s pjesmom "Pusti, pusti modu" Zdravka Čolića, nakon čega se tri puta natjecao u pjevačkim showovima.

"Volim pjevati, glas me služi i danju i noći, kada sam bolestan. Uvijek mogu otpjevati zahtjevne i malo manje zahtjevne pjesme. Imam dosta iskustva, pjevao sam u diskotekama, klubovima, u Knez Mihajlovoj ulici. Upoznao sam dosta poznatih ličnosti, makar nisam imao prilike napraviti neki duet, pjesmu ili spot", otkrio nam je Petar. 

Zašto je tome tako, pokušao nam je objasniti.

"Pogrešno su me neki procjenili kao imitatora, a ustvari to je slučajnost da glasom i stasom podsjećam na Zdravka Čolića. Međutim, svakoj pjesmi dam osobni čar", dodao je.

Petar nam je otkrio i kakva su zapravo njegova očekivanja od Supertalenta.

"Očekujem da se dobro provedem, dobro pokažem i potrudim napraviti što bolji plasman. A i da snimim album", sa smiješkom je zaključio prije nego što nam je još jednom zapjevao za kraj razgovora. 

Više o Supertalentu čitajte OVDJE.