Čeka da sve krene

Novi voditelj ''Supertalenta'' otkrio nam je postoji li strah od novog projekta i negativnih komentara

Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Frano Ridjan (Foto: IN Magazin) Frano Ridjan i Igor Mešin (Foto: IN Magazin) Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Frano Ridjan (Foto: Nova TV) +0 Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Galerija

Rame uz rame sa svima dobro poznatim Igorom Mešinom, Frano Ridjan će zabavljati kandidate prije i nakon izlaska na pozornicu.

Frano Ridjan novo je voditeljsko lice showa "Supertalent" čiju sedmu sezonu gledamo ove jeseni na Novoj TV. 

Rame uz rame s dobro poznatim Igorom Mešinom, Frano će zabavljati kandidate prije i nakon izlaska na pozornicu, ali i mnogobrojnu publiku koja će i ove godine s nestrpljenjem čekati tko će biti nova hrvatska zvijezda.

"Spreman sam, jako sam uzbuđen, jedva čekam da sve krene, dva dana me moj dementor i mentor i moja nova simpatija, ispričavam se gospođi Ridjan, Igor priprema za ono najbolje i najgore, kako se nositi u svim situacijama. Istinski se veselim biti dio najgledanijeg projekta. Možda uspijem malo i smršavjeti da bude sve kako spada. Igor mi je dao savjet 'daj samo budi kakav inače jesi, pa ću onda ja morati malo manje raditi', tako da moram priznati da je iskustvo učinilo svoje", otkrio je u svom prvom javnom istupu na temu Supertalent simpatični voditelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ispitivale me kolegice sa @showbuzzhr i nije uopće boljelo 😊 Sve zbog @supertalenthr @novatv_ USKORO... Hvala autoru fotografije @davorbilman 👏👏👏

A post shared by Frano Ridjan (@thefranor) on

Audicije su završene, žiri Šuput-Tomčić-Bilman-Popović Volarić imao je pune ruke posla, no niti voditeljima nije bilo lako. S novim voditeljskim licem popričali smo kratko o ovogodišnjim kandidatima, ali i očekivanjima i evo što nam je otkrio.

"Super su me primili, a kao siroče sam se osjećao prvih 27 sekundi kad su krenuli svi 'ajde mali, ti radiš ovo, ti radiš ono, mi ćemo te uljepšati i učiniti još mršavijim', ja sam rekao hvala vam na svemu tome", u svom je stilu počeo Frano, no onda se lice kratko uozbiljilo kako bi još jednom potvrdio kako je super prihvaćen. Ozbiljnost nije dugo trajala.

Pogledaji ovo Frano Ridjan (Foto: Nova TV) Celebrity Frano Ridjan progovorio o velikoj životnoj promjeni koja ga je dočekala nakon dugih 15 godina

Pogledaji ovo Frano Ridjan i Igor Mešin (Foto: IN Magazin) inMagazin Veliko iznenađenje u novoj sezoni Supertalenta: Novo voditeljsko lice uz Igora Mešina!

"Još me nitko nije istukao niti otjerao, čak ni producenti, uživam u svakom trenutku, jer ovo je nešto novo i drugačije što dosad nisam imao priliku raditi." Frano je veliki obožavatelj ovakvih talent showova koji se prikazuju diljem svijeta te iskreno priznaje kako je oduvijek htio biti "čovjek iz svačijeg dnevnog boravka". Upravo zato, inspiracija se crpila i od tamo, posebno iz britanske inačice.

Zanimalo nas je obazire li se inače na neke negativne komentare.

''Moram priznati da sam kao mlađi bio puno više pod utjecajem komentara, više negativnih, a onda shvatiš da su bitni samo oni korektivni komentari. Nažalost, kod nas nema kvalitetne kritike. Najčešće su to paušalne fore, glupo, bezvezno, grozno, ali veselim se komentarima zato što ih većinom ne čitam i uživam u trenutku. Ja sam stara škola i mrzim ove nove digitalne izričaje gdje su svi važni u virtualnom svijetu, a kad ih sretneš na ulici ti kažu 'joj, to je malo drugačije na prvu nego što je izgledalo'", u nešto oštrijem duhu nam je komentirao voditelj.

A što nam je rekao o suradnji s Igorom Mešinom, pogledajte u našem videu. 

Mi jedva čekamo vidjeti kako se Frano snašao u novoj ulozi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene