Uvijek iskren

Poruka Nicolasa Quesnoita muškarcima: "Ples je muževna aktivnost koja omogućava pristup ženama"

Član žirija Plesa sa zvijezdama Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) Član žirija Plesa sa zvijezdama Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Član žirija Plesa sa zvijezdama Nicolas Quesnoit (Foto: Dnevnik.hr) Nicolas Quesnoit (Foto: Nova TV) +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Galerija

Jedan od svakako najživahnijih članova žirija showa "Ples sa zvijezdama" jest Nicolas Quesnoit.

U showu "Ples sa zvijezdama" glavne zvijezde svake nedjelje izlaze na plesni podij.

Pogledaj i ovo Plesači u emisiji Ples sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Atmosfera se zagrijava! Show samo što nije počeo: Voditelji, žiri i plesači "Plesa sa zvijezdama" nikad spremniji za izlazak na pozornicu

Ipak, i četveročlani žiri pokupio je brojne simpatije publike, a iz epizode u epizodu nasmijavaju nas svojim dosjetkama i komentarima, iako vjerujemo kako natjecateljima ponekad nije lako stati pred njih i čuti njihove komentare.

A jedan od svakako najživahnijih članova žirija kojeg čine Dinko Bogdanić, Almira Osmanović i Tamara Despot, čini i Francuz Nicolas Quesnoit kojeg smo "priveli" na mini intervju povodom Svjetskog dana plesa. Zanimalo nas je kako ga je obilježio, ali i kakvo je po njemu stanje na domaćoj plesnoj sceni te je li show "Ples sa zvijezdama" ispunio njegova očekivanja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicolas Quesnoit (@nicolasquesnoit) on

"Svjetski dan plesa je poseban dan za sve ljubitelje plesa, a također i podsjetnik da smo apsolutno svi plesači u duši! Ples je u svima nama iz razloga što smo svi rođeni za pokret! Kao direktor Plesnog Centra Zagreb, zajedno sa suprugom Ksenijom i našim cijelim plesnim timom, svake godine u petak prije Svjetskog dana plesa otvaramo vrata našeg plesnog centra i tako sve ljubitelje plesa počastimo pićem, zakuskom, ugodnim druženjem, plesnim radionicama i atraktivnim nastupima najboljih hrvatskih plesača", otkriva nam odmah na početku Nicolas.

Rasplesani Francuz i tijekom dosadašnjih emisija pokazao nam je kako kandidate zna pohvaliti, ali i iskreno reći svoje mišljenje kad ono nije ono što možda žele čuti. Takav je bio i na našem sljedećem pitanju o stanju plesne scene u Hrvatskoj.

"Plesna scena u Hrvatskoj je vrlo raznolika u ponudi i relativno kvalitetna, no nažalost nije dovoljno masovna. Hrvati su generalno jako nadareni za ples, no ima još puno prostora za napredak. Tu prije svega mislim na način razmišljanja i pristup plesu od strane muške populacije. Naime, ples je zapravo izrazito muževna aktivnost koja omogućava muškarcu pristup suprotnom spolu i da zajedno provedu kvalitetno, aktivno i ugodno zajedničko vrijeme. Prema tome dečki, cure vas čekaju", u svom je stilu poručio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Show 'Ples sa zvijezdama' je na višoj razini u odnosu na prijašnji format. Zadivljen sam produkcijom showa, od scenografije do samog studija, svjetlosnih i ostalih efekata, kostimografije, i svega u pozadini što zapravo gledatelji ne vide. Kao plesač uživao bi u nastupu", osvrnuo se i na popularni show, a dotaknuo se i kandidata.

"Neki kandidati me iznenađuju iz emisije u emisiju tako da i sam ne znam što će biti do kraja showa, ali siguran sam da će biti za pamćenje. Jedva čekam", poručio je te otkrio da ima kratku, ali inspirativnu poruku za sve plesače, sadašnje ili buduće.

"Uživajte u osjećaju koji ples pruža, neopisiv je! Za one koji tek planiraju početi, usudite se! Plesne škole su baš za trapave noge i vesele duše!"

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Danijel Galić) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) +2 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity "Najseksi plesačica u Hrvata" zablistala u "vrućim" hlačama za koje treba savršena linija i hrabrost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene