Martina Živko jedna je od kandidatkinja koju gledamo u showu "Ljepotice i genijalci" u programu Nove TV.

Galerija


"Ljepotice i genijalci" je show Nove TV koji prvi put u Hrvatskoj donosi sociološki eksperiment u reality formatu.  Show, čiju smo prvu epizodu vidjeli u ponedjeljak, pred TV kamerama spaja na prvi pogled nespojive karaktere. Zgodne dame različitog stupnja obrazovanja i interesa, i muškarce kojima su znanost, znanstvena fantastika i videoigre ipak zanimljiviji od nježnijeg spola. 

Vezani članci Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Urnebesne transformacije osmero kandidata ocjenjivat će nova postava žirija, evo o kome je riječ Helena Špiljarić i Karlo Maximillian Vuković (Foto: Nova TV) Helena i Karlo pobjednici su showa "Ljepotice i genijalci": Otkrili su nam na što će potrošiti 200 tisuća kuna!

Jedna od ljepotica koju ćemo gledati u showu je 21-godišnja Martina Živko, po struci trgovkinja, rodom iz Pitomače, a živi u Zagrebu. Opisuje se kao zanimljiva, luda i ponekad bahata. Hobiji su joj kave s prijateljima i rolanje.

"Kod odlaska u show podržali su me moji najbliži, obitelj i prijatelji te su jedva dočekali početak emitiranja ", otkrila nam je Martina. 

Martina koja je odrasla u manjoj sredini, odlučila se na veliki korak i napustiti rodni grad.

"U Pitomači sam živjela do 18. godine no onda sam se odlučila preseliti u Zagreb. U malenoj sredini poput Pitomače nisam vidjela sebe, mislila sam da se ne mogu razvijati i da ne mogu postići sve što bih željela. Ovdje u Zagrebu su mi mogućnosti veće i imam puno više opcija", objasnila je. 

Martina ima puno snova i želja, od kojih je neke potisnula ipak u drugi plan, a neke upravo ostvaruje.

"Razmišljala sam o glumačkoj karijeri, ali nije mi to više prioritet. Danas mi je najveća želja, koja se počela i ostvarivati, da imam nešto u svom vlasništvu pa sam tako nedavno otvorila kafić", otkrila nam je ljepotica i dodala kako joj je velika želja osnovati vlastitu obitelj iako trenutno nije u vezi. 

Martina je sama sebe, između ostalog, opisala i kao bahatu djevojku no da ne bi stekli krivi dojam, 

"Bahata sam u situaciji kada je netko drugi prema meni bahat. Uzvratim mu istom mjerom", pojasnila je Martina. 

A hoće li i koliko će morati biti bahata u showu "Ljepotice i genijalci" imamo priliku saznati opet već večeras u programu Nove TV. 

Više o ljepoticama i genijalcima saznajte na službenoj stranici showa.