Romansa na farmi

Maja Bajamić konačno otkrila je li njezino srce zauzeto i u kakvim je odnosima sa Silvijem koji joj je priznao osjećaje

Maja Bajamić Maja Bajamić Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić +0 Maja Bajamić Galerija

Maja Bajamić nakon ispadanja se osvrnula na svoje sudjelovanje u showu "Farma More i Maslina", a popričali smo s njom i o odnosu sa Silvijem Krstanovićem.

Maja Bajamić napustila je show "Farma More i Maslina" nakon što nije uspjela ostvariti dovoljno dobar rezultat u dvoboju tajnih stanara. Tako su ona i Josip morali spakirati svoje stvari i pozdraviti se s Tomislavom i Silvijem.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 1 Oprezan i tajnovit Fitness trener iz "Farme" otkrio detalje odnosa s pjevačicom Majom Bajamić: "Pitaju me kad će svadba!"

S Majom smo razgovarali nakon izlaska i pitali ju prije svega kako bi opisala svoj boravak na Farmi, sada kada je sve iza nje i koja je najvažnija stvar koju je tamo naučila za svoga boravka.

"Sudjelovanje u Farmi za mene je veliko životno i duhovno iskustvo, koje mi je dalo mnogo. Kada se sve zbroji i oduzme – poprilično je izazovno bilo živjeti u izolaciji s različitim karakterima koje zapravo i ne poznaješ, a možda ih nikada ne bi ni odabrao za suživot. Izazovno je bilo, a opet i impresivno živjeti toliko dana bez društvenih mreža i 'šminke' svake vrste. To je jednostavno bio spoj toliko predivnih različitosti, jedinstveno iskustvo i savršena prilika za rad na sebi i poniranje ‘u dubine’. Puno sam naučila iz ove avanture – biti zahvalna za svako novo jutro koje svane, a naučila sam ostaviti neke stvari iza sebe i potvrdila sam samoj sebi da sam psihofizički i duhovno beskrajno jaka žena", ispričala nam je Maja

Otkrila nam je i u kome je od ostalih Farmera vidjela najveću konkurenciju.

"Na Farmi ljude nisam gledala kao konkurenciju, ja sam bila svoja jedina konkurencija. Znala sam kamo idem, nisam znala s kim, ali rad na sebi i sa sobom, neprestano introspektivno djelovanje i spremnost za promjenu plana i događaja, za odlazak u arenu ili bilo što drugo u svakom trenutku pa što bude, put je kojim sam išla i koji me doveo tamo gdje sam trebala doći. Uvijek srcem i onim što jesam i što imam. Konkurencija smo uvijek sami sebi", zaključila je Maja.

Josip je priznao kako je imao neki loš predosjećaj kada su na tajnoj lokaciji dobili Mijino pismo, a Maja nam je otkrila kako se ona osjećala u tom trenutku.

"Nisam imala loše predosjećaje, ali osjećala sam kada se sprema promjena i prihvaćala to najbolje što mogu u danom trenutku", izjavila je.

No nije joj žao što je ispala u dvoboju s tajnim Farmerima.

"Nije mi žao što sam ispala - igra je bila na sreću i tako je trebalo biti. Dala sam sve od sebe, prihvatila ishod i srca punog istinske sreće i zahvalnosti završila svoje farmersko putovanje. Uvijek je sve baš onako kako treba biti", rekla nam je Maja.

Nakon ljubavnog pisma koje joj je napisao Silvio njihov se odnos našao pod povećalom javnosti i mnogi su gledatelji navijali za njihovu romansu.

''Silvija bih opisala kao jednog jako dobrog momka koji je pak samozatajan i povučen u neki svoj svijet. Na farmi smo razvili lijepo prijateljstvo, a pismo koje mi je napisao ugodno me iznenadilo. Silvio mi je u pismu udijelio lijepe komplimente i zahvalio za vrijeme koje smo proveli zajedno i razgovore koji su njemu pomogli u sagledavanju nekih stvari. Sve mi je to tada izgledalo kao da se događalo u nekom drugom vremenu. Guštala sam u tome. Sve je ostalo na novom poznanstvu i u prijateljskom duhu'', otkrila je Maja.

S nekim se farmerima povezala više, s nekima manje, a neki će joj ostati u najljepšem sjećanju.

"Andrijana, Stipe, Bruno i Dudo, Kate, Sale, Tomo ljudi su s kojima održavam kontakt, s kojima se rodilo prijateljstvo i koje sam zavoljela", izjavila je Maja.

Na kraju razgovora pitali smo ju i bi li nešto promijenila ili napravila drugačije.

"Ništa ne bih mijenjala, sve je bilo upravo onako kako treba biti", zaključila je Maja.

Show "Farma More i Maslina" ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene