Mama Ljiljana Mlađenović otkrila nam je kakav je njezin sin Matej, kojeg trenutačno gledamo u showu ''Ženim sina?'', što se tiče izbora djevojaka.

Galerija Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) Matej Mlađenović (Foto: Facebook) +3 Matej Mlađenović (Foto: Facebook)

Matej Mlađenović jedan je od kandidata showa Nove TV "Ženim sina?", u čemu mu pomaže majka Ljiljana, koja uz Mateja ima još petero djece, pa joj dobronamjernih savjeta i sugestija ne nedostaje.

Vezani članci Josip Kotlar (Foto: Instagram) Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?" Bruno Filipović (Foto: Nova TV) Zaljubljena Martina konačno priznala Bruni svoje osjećaje

Iako bi se možda reklo kako sin ne sluša sve savjete u nekim situacijama, vrlo brzo shvati da mama želi samo najbolje za njega

"Naizgled ne sluša i isprva se možda ne slaže sa mnom, ali na kraju ipak shvati da sam bila u pravu. I on sam bi vjerojatno priznao da ne sluša moje savjete, ali nakon dubljeg razmišljanja shvati da su moji savjeti bili ispravni", objasnila je Ljiljana.

Ona se nada kako će Matej pronaći djevojku uz koju će biti sretan. 

"Nadam se da će pronaći onu koja će ga moći slijediti i s kojom će uspjeti imati suživot i pronaći svoj mir", izjavila je Ljiljana.

U mlađim danima Mateju je kod odabira djevojaka bio najvažniji izgled, no mama primjećuje da se to s godinama ipak promijenilo te danas razmišlja nešto zrelije.

"Što se tiče kriterija i izbora, oni se mijenjaju nabolje. Nekada mu je prioritet bio samo izgled, ali sad mislim da mu je sad ipak na prvom mjestu da ga djevojka razumije i da može sve prolaziti s njime", zaključila je Ljiljana.

Sve o showu ''Ženim sina?'' čitajte OVDJE.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju