nova "dada"

Našu lijepu glumicu u novoj sezoni hit-serije gledat ćemo u posve drugačijem izdanju, a pozitivne reakcije na promjenu imidža dobiva i iz inozemstva

Katarina Madirazza i keramika - 13 Katarina Madirazza i keramika - 13 In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Madirazza i keramika - 13 +0 Katarina Madirazza Galerija

Katarina Madirazza u intervjuu za DNEVNIK.HR otkrila je kako su obožavatelji i njezini bližnji reagirali na njezinu promjenu imidža za ulogu Daliborke Grob, a najavila je i što gledatelji mogu očekivati u novoj sezoni serije "Dar Mar".

Glumica Katarina Madirazza osvojila je domaću publiku kao Daliborka Grob u popularnoj humorističnoj seriji Nove TV "Dar Mar", koja se vraća na male ekrane.

Pogledaj i ovo Katarina Madirazza i keramika - 4 Ma tko bi je prepoznao? Naša lijepa glumica iznenadila drastičnom promjenom imidža, a priznala nam je i kome se ne sviđa njezin novi izgled

Uoči druge sezone serije Katarina nam je otkrila kako je punila baterije za snimanje i je li se jedva čekala vratiti na set.

"Moram priznati, nisam se puno odmarala jer kako je završavalo snimanje prve sezone, tako su meni počinjale kazališne obveze. Tako da sam u tom periodu imala premijere dvije nove predstave. I snimala jedan njemački film i par kratkih. Ali, iskreno, draže mi je tako jer stvarno volim svoj posao i veselim se svakom novom projektu", kazala nam je Katarina, koja je bila presretna kad je čula da se snima nova sezona "Dar Mara".

Otkrila je i čemu se gledatelji mogu veseliti u novim epizodama.

"Jao, svačemu. Ne smijem puno otkrivati, ali meni je osobno ova čak draža i bolja od prve sezone. Dolaze nam novi likovi i svakakve nove zavrzlame i jedva čekam da gledatelji vide sto smo sve spremili", uzbuđeno je najavila.

Katarina je zbog uloge Daliborke Grob drastično promijenila izgled i novim imidžem je prezadovoljna, a kratkom kosom je oduševila i svoje agente u inozemstvu.

"Odmah sam se priviknula. Skroz me osvježilo i dalo neki drugi karakter, tako da su mi agenti vani oduševljeni promjenom imidža. Ne da nisam požalila, nego bih, da nisam glumica, tu kratku kosu i zadržala, ovako ću je puštati čisto radi novih uloga", kazala nam je, a slične su bile reakcije i njezinih bližnjih te obožavatelja.

"Zapravo su više-manje svi oduševljeni, ima naravno nekih kojima je draža duga, ali u globalu je jako pozitivna promjena. A obožavatelji se lagano navikavaju, pišu mi da će im falit stara Dada, ali nadam se da će im se nova svidjeti još i više", vjeruje Katarina.

Zbog uloge u seriji "Dar Mar" život joj se, kaže, nije puno promijenio, ali je vesele poruke obožavatelja koje dobiva na društvenim mrežama.

"Iznenadi me koliko ljudi prati seriju i to mi baš bude drago. Tako da hvala im od srca na tome! Sada se još počelo emitirati i u Srbiji, tako da oduševljeni komentari stižu i od tamo! Hvala im!" poručila je glumica.

Tijekom pauze od snimanja nije se stigla družiti s kolegama iz serije onoliko koliko je htjela jer su uglavnom svi bili zauzeti sa svojim obavezama, pa je ponovni susret na setu bio još slađi.

"Čuli smo se putem poruka i poziva, ali zato sve sad nadoknađujemo na snimanjima i mogu vam reći - zabave nam ne nedostaje", ispričala je glumica, a otkrila nam je i što je još čeka u nadolazećem periodu.

"U pregovorima sam za neke internacionalne lijepe projekte. Voljela bih i lansirati svoju prvu kolekciju keramike najesen ako mi obveze to dopuste, a i u planu je put u Los Angeles. Uz to su i raznorazna gostovanja s predstavama. Tako da će jesen biti radna u svakom slučaju. A tome se i najviše veselim", kazala nam je Katarina.

Seriju ''Dar Mar'' možete pratiti od ponedjeljka na Novoj TV!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) +2 Olivia Newton-John (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog uloge u kultnom "Briljantinu" proglašena je seks-simbolom, a pogledajte kako izgleda više od četiri desetljeća kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene