Bliži se kraj avanture

U ulozi zlice odlično se snašla, a njezin najveći obožavatelj zaključio je da ju je s guštom odigrala

Katarina Baban (Foto: Nova TV) Katarina Baban (Foto: Nova TV) Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban (Foto: Nova TV) +0 Katarina Baban (Foto: Nova TV) Galerija

Razgovarali smo s Katarinom Baban, koju smo gledali u seriji "Drugo ime ljubavi" Nove TV u ulozi Tamare Ramljak.

Televizijsku i kazališnu glumicu Katarinu Baban gledali smo u zgodama i nezgodama Tamare Ramljak, uloge koju je besprijekorno utjelovila u hit-seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", čije se emitiranje bliži kraju.

S Katarinom smo razgovarali o samom snimanju, modi koja je također njezina velika ljubav te o planovima koje bi voljela ostvariti u bližoj budućnosti.

S ekipom sa seta morala se oprostiti nešto ranije nego što je bilo planirano, sve zbog pandemije koronavirusa.

"Završni dan snimanja, nažalost, dogodio se kad je krenulo ludilo s koronom tako da nam je taj oproštaj pao u drugi plan. Poprilično nesvakidašnja situacija pa je takav bio i završetak. Mislim da nas je nostalgija oprala tek nakon nekoliko tjedana kad smo shvatili da se ekipa više neće sresti na setu", otkrila nam je Katarina.

Njezin lik bio je jedan od zahtjevnijih i dominantnijih u seriji, a Katarina se u njemu odlično snašla.

"Obožavala sam igrati Tamaru! Kad pomislim na seriju, prvo mi kroz glavu prođe početak snimanja, ljeto, Lužnica, mi presretni, dotjerani, u najdivnijem ambijentu. Baš me preplave lijepe emocije kad se toga sjetim", priznala nam je glumica.

S Tamarom se nije bilo lako poistovjetiti, a bilo je nekih scena koje je bilo malo teže snimiti.

"Bilo je dosta teških scena. Tamara je od početka prikazivana kao površna proračunata cura, ali s vremenom smo polako skidali sve njezine maske te na kraju došli do onoga što je suština toga lika.
Sve scene s Martinom Stjepanović bile su mi predivne, ali i podosta teške jer su se stalno nametala duboka pitanja vezana za kompleksni sestrinski odnos. Nas smo dvije to s lakoćom igrale jer se jako dugo poznajemo, a i obje smo plačljivice, da se tako izrazim, zaplačemo čim čujemo 'akcija'", otkrila nam je Katarina.

Jedan je od njezinih najvećih obožavatelja dečko Igor i njegova podrška jako joj puno znači.

"Igor mi je ogromna podrška u svemu i često više vjeruje u mene od mene same, tako da mu je bilo dovoljno svega nekoliko epizoda kako bi se uvjerio s kojim sam guštom igrala Tamaru", otkrila nam je.

Uz glumu Katarina se bavi i modom, i za sve to ima vremena. No zanimalo nas je - da nije glumica ni dizajnerica, što bi voljela biti?

"Nema trećeg. Mislim da su ova dva posla podosta različita. Da želim biti još nešto treće, sigurno bih to i bila", zaključila je Katarina.

Dosad je surađivala s brojnim domaćim glumcima, a na pitanje postoji li netko s kime se još nije našla na sceni, a voljela bi, kratko i jasno nam je priznala, kad bi to bila Zrinka Cvitešić.

Nakon dva mjeseca stigao je kraj izolacije zbog koronavirusa koji sve veseli, pa tako i Katarinu, koja jedva čeka povratak na daske koje život znače.

"Sada se trenutačno samo nadam da ću preko ljeta makar odigrati nekoliko izvedbi predstava koje su uslijed cijele situacije otkazane. To bi mi bilo dovoljno za početak, a dotad sam orijentirana na Lilith. Radim na mini ljetnoj kolekciji pa sam time okupirana.

Za kraj, Katarina je uputila poruku gledateljima koji su ju pratili iz epizode u epizodu serije "Drugo ime ljubavi": "Hvala vam svima na velikoj podršci i ljubavi."

Pogledaj i ovo Katarina Baban - 4 ''Kolegice, mnogo ste zgodni'' Naša glumica iz Slavonije otvorila je sezonu kupaćih kostima: ''Wow, ti si raj za oči i melem za dušu''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene