Jedinstveni Ivan Šarić

Priprema nastup života: Slavni sanjar odličnog smisla za humor rastura na svakom polju!

Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Mario Pavlovi? 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić (Foto: Screenshot) Ivan Šarić (Foto: Screenshot) Ivan Šarić (Foto: Screenshot) Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivan Šarić (Foto: Screenshot) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić (Foto: Instagram) +0 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Šarić najuspješniji je hrvatski komičar, a mi smo odlučili s njime porazgovarati uoči njegova velikog nastupa u Domu sportova. Otkrio nam je ima li tremu, koje nove projekte sprema, ali i kada će napokon stati pred oltar.

Nakon što je pokorio plesni podij "Plesa sa zvijezdama", oduševio publiku nastupima u dvorani Lisinski i postao jedna od najupečatljivijih domaćih faca čiji šarm osvaja sve više i više obožavatelja, Ivan Šarić odlučio je svojoj publici prirediti pravi spektakl - nastup u zagrebačkom Domu sportova. 

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Skupa su od 2004. Rijetki izlazak tajanstvenog para: Lijepa supruga našeg nogometnog trenera nema ni društvene profile

Od prvog dana puštanja ulaznica u prodaju postalo je jasno da je Šarić omiljeni komičar domaće scene. Karte se rasprodaju brzinom munje, a mnogi jedva čekaju taj 2. 10. kako bi se prepustili višesatnom smijanju na šale simpatičnog Ivana.

Bit će to najveći nastup njegova karijere, a on skromno odgovara kako očekuje da ga unatoč bogatom iskustvu nastupanja ipak malo "opere" trema. 

"Uvijek imam dozu treme, siguran sam da me ni ovaj put neće izbjeći. Začudio bih se da je nemam. Pogotovo nakon što prvi puta radim nešto što do sada nije izvedeno u Hrvatskoj. Koliko sam ponosan na tu činjenicu, toliko osjećam odgovornost prema publici", rekao nam je Ivan. 

Ovakav uspjeh jednog stand-up komičara bio je teško zamisliv prije 15-ak godina u Hrvatskoj, no Ivan ipak napominje kako je već na samom početku sanjao o uspjehu iako se to tada činilo ludim. 

"Nadao sam se svim srcem. Ja sam po prirodi sanjar, vi ne možete ni zamisliti što meni sve prolazi kroz glavu. Prvi doticaj s ovom kazališnom formom bila je ljubav na prvi pogled. Vjerovao sam da radom mogu postići nešto više. Prvenstveno je trebalo publiku upoznati sa stand-upom. Nije tajna da sam za to iskoristio svoj voditeljski posao na televiziji još tamo prije 10 godina. I onda je trebalo otvoriti sva vrata kako bi šira javnost znala za to i kako bi danas uopće pričali o stand-up sceni u Hrvatskoj", objašnjava Ivan i dodaje kako mu popularnost godi te da mu je drago da nailazi na simpatije publike. 

Iako bi mnogi mogli pomisliti kako popularnost stvara i određeni pritisak, Ivan je odlučan - nitko mu ne može stvorti pritisak u onoj mjeri u kojoj ga on sam sebi stvori svojom samokritičnošću. 

Samokritičnost, ako je umjerena, može biti vrlo korisna osobina, a Ivan je naučio kako najbolje iskoristiti njezin puni potencijal. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sinoć prije nastupa nisam imao tremu jer sam znao da ona ima za nas dvoje pa sam je smirivao prije izlaska i zaboravio na svoju. Ja sam jako sretan čovjek. Moja stijena. #nasdva

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"To koliko se ja mogu šaliti na vlatiti račun, to ne može nitko. Ja sam sam sebi najveći kritičar i motivator. Šale na vlastiti račun sastavni su dio svakog mog showa", govori nam. 

Rujan predstavlja novi početak kazališne, televizijske, filmske sezone, a Ivan osim skorašnjeg nastupa u Domu sportova priprema i mnoge druge projekte. 

"Ima toga dosta, i još uvijek ima prostora za novu ideju ako mi se dogodi po putu. Publika možda ne vidi one projekte koji nisu javni, a to su recimo razne marketinške kampanje ili korporativne gaže na kojima često radim", otkrio je Ivan.

Kako je ove godine bio finalist "Plesa sa zvijezdama", upitali smo ga i pronalazi li slobodnog vremena da osvježi svoje plesačko znanje koje je tako mukotrpno mjesecima tesao. 

"Volio bih da imam više vremena za ples, ali trenutačno nemam. Siguran sam da će se naći neka prilika da osvježim sve to znanje. Govorio sam prije da ću s djevojkom krenuti na tečajeve pa se tome veselim ako se vremenski organiziramo", rekao je Šarić i dodao kako baš i ne brusi plesačko znanje u noćnim klubovima. On svoje slobodno vrijeme provodi na drugačije načine. 

"Uživam u odlascima u prirodu, kratkim izletima ili jednostavno u gledanju televizije. Ako govorimo baš o plesnim podijima, prije ćete me naći na nekoj svadbi s obzirom na to koliko mi ih se zaredalo ove godine."

Zanimljivo je da ovaj slavni komičar često obilazi svadbe, kada svoju tako dugo planira. Javnost s nestrpljenjem očekuje dan kada će svoju djevojku Koranu Gvozdić odvesti pred oltar. 

"Uskoro brojimo sedmu godinu veze. Stajala je uz mene sve ovo vrijeme kako sam rastao tijekom godina. Nije lako biti s kreativcem/umjetnikom i svjestan sam toga, ali ja dajem maksimum od sebe da budem dobar partner i da je ona sretna", rekao je o Korani Ivan i dodao kako mu je ona najveća životna podrška. 

Otkrio je i da će se vjenčanje dogoditi kad-tad te da mu se on u svakom slučaju - jako veseli. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene