Samozatajni Britanac

On je svjetska zvijezda, o njegovu privatnom životu ne zna se puno, ali otkrio nam je svoj ljubavni status

Tom Odell (Foto: AFP) Tom Odell (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Odell (Foto: AFP) Tom Odell (Foto: Instagram) Tom Odell (Foto: Instagram) Tom Odell (Foto: AFP) Tom Odell (Foto: AFP) +0 Tom Odell (Foto: Instagram) Galerija

28-godišnji Britanac Tom Odell nedavno je gostovao i u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Glazbenika Thomasa Petera Odella cijeli svijet je upoznao megahitom "Another Love".

Pogledaj i ovo Krešimir Klarić uskoro u zagrebu Mladi domaći skladatelj najavio je zanimljivu suradnju: "Nadam se da će mi ova praizvedba otvoriti još pokoja vrata"

Poznatiji kao Tom Odell, ovaj 28-godišnji Britanac nedavno je gostovao i u zagrebačkoj Tvornici kulture te priredio pravi spektakl za obožavatelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Odell (@tompeterodell) on

I dok se o njegovoj bogatoj glazbenoj karijeri znaju detalji, o njegovu privatnom životu ne zna se gotovo ništa jer ga Tom skriva kao zmija noge. Ipak, dobili smo priliku porazgovarati s njim te otkriti ponešto o nastupu u Zagrebu, njegovim jutarnjim ritualima te trenutačnom ljubavnom statusu.

"Otkad je izašao singl 'Another Love', imao sam priliku doživjeti toliko lijepih stvari te stvoriti tolike predivne uspomene. Ponekad mi je teško prisjetiti se života prije toga. To je bilo davno i bio sam jako mlad. Jako sam zahvalan na toj pjesmi. Ona mi je podarila uspješnu karijeru i to ne shvaćam zdravo za gotovo. Obišao sam svijet svirajući klavir i pjevajući s prijateljima", odmah nam je na početku otkrio mladi glazbenik.

Koncert u Zagrebu pamtit će samo po dobrom, a zahvalan je i na prilici što je po prvi put imao priliku vidjeti glavni grad Hrvatske. "Prekrasan grad prepun lijepih ljudi", zaključio je.

Ni u Zagrebu nije zaboravio na omiljeni jutarnji ritual, a to je ispijanje kave Julius Meinl, ali ne bilo kakve. "Crna bez šećera, super jednostavno."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Odell (@tompeterodell) on

Nismo propustili priliku da ga pitamo i da nam pojasni jednu rečenicu koju je izgovorio davnih dana. "Moje su pjesme inspirirane nemogućnošću održavanja odnosa s nekim dulje od šest mjeseci."

"Kad sam to rekao, bio sam još beba. Bio sam od tada u dužim i ozbiljnim vezama, a moje je pisanje pjesama bilo jednako plodonosno. No dodao bih da sam još uvijek sam. Sam, ali ne i usamljen", poručio je.

Nadamo se kako ćemo Toma vidjeti još koji put u Zagrebu. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) +3 Ema Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Saznali smo sve o Hrvatici koja je zaludjela Talijane: Otkrila nam je nešto što se muškarcima neće svidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene