19-godišnji Filip Rudan prošle je nedjelje u polufinalu Supertalenta otpjevao pjesmu "Perfect" Eda Sheerana.

Galerija


Filip Rudan osvojio je simpatije publike i žirija Supertalenta još u audicijskoj emisiji.

Vezani članci Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput otkrila da bi nagradu od 200 tisuća kuna dala Grubniću, ali samo zbog jedne stvari Maja Šuput Ovim izdanjima Maja Šuput nadmašila je baš sve, koje vam je najbolje?

Tada je na pozornicu došao s gitarom te fenomenalno otpjevao pjesmu "Kiss From A Rose" od Seala. "Mislim da mi je pjevanje već urođeni talent", rekao je tada ovaj samouki glazbenik i dodao: "Od ovog showa očekujem da ću se pokazati u najboljem svjetlu i nadam se zadovoljiti publiku."

19-godišnjak za kojeg smo sigurni kako će slamati srca prošle je nedjelje u polufinalu otpjevao pjesmu "Perfect" slavnog Eda Sheerana te zasluženo završio u finalu showa. "Nemam komentara, tri srčana sam doživio, presretan sam", priznao nam je Filip odmah nakon što je saznao sretne vijesti.

Njegova je publika u studiju bila poprilično glasna, a očito je da i pred malim ekranima ima puno obožavatelja. "Posvetio sam večerašnji nastup jednoj osobi koja mi puno znači, ali neću reći o kome je riječ", bio je tajnovit mladi pjevač kojeg posebno voli Maja Šuput koja mu je i poručila da se skoncentrira na karijeru bez obzira pobjedi li ili ne, jer je sigurna kako je on nova hrvatska zvijezda.

"Neke mi se obožavateljice javljaju i dosta ljudi me želi upoznati. Ja sam vrlo otvoren i jako volim svoje fanove", pomalo sramežljivo ističe te priznaje da pokušava odgovoriti na što više poruka. Tako je i priznao da trenutno ima nekoga.

"Zaljubljen sam!"

Ističe kako je njegov kreativni duh u pogonu baš svakoga dana, a osim pjevanjem te sviranjem gitare, Filip se bavi i plesom. "Ja jednostavno ne mogu bez glazbe, to je moj život." Najveći glazbeni uzor mu je tata, jer je on u mlađim danima bio glazbenik pa je uz njega napravio i prve glazbene korake.

"Vjerujte u sebe i nikada nemojte stati u onome što vas zadovoljava i puni srećom i adrenalinom", poručio je Filip svima onima koji žele slijediti njegov glazbeni put. A što je još otkrio pred našim kamerama, saznajte u prilogu. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Božić je već stigao u dom slavnog nogometaša: Evo kako je lijepa Georgina ukrasila luksuznu vilu u Torinu

Srpska manekenka i splitski pjevač dobili sina i dali mu ime koje vole i Srbi i Hrvati

Izabel Kovačić otkrila što radi u Londonu dok njezin suprug Mateo igra nogomet