19-godišnji Filip Rudan prošle je nedjelje u polufinalu Supertalenta otpjevao pjesmu "Perfect" Eda Sheerana.

Galerija


Filip Rudan osvojio je simpatije publike i žirija Supertalenta još u audicijskoj emisiji.

Vezani članci Ron Holsey (Foto: Privatna snimka) Zgodni Ron iz Supertalenta odgovorio Zlatku Pejakoviću na zanimljiv poziv Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Samouvjereno je stala pred žiri u zlatnoj haljini i pokazala što zna, a već ima i genijalno umjetničko ime!

Tada je na pozornicu došao s gitarom te fenomenalno otpjevao pjesmu "Kiss From A Rose" od Seala. "Mislim da mi je pjevanje već urođeni talent", rekao je tada ovaj samouki glazbenik i dodao: "Od ovog showa očekujem da ću se pokazati u najboljem svjetlu i nadam se zadovoljiti publiku."

19-godišnjak za kojeg smo sigurni kako će slamati srca prošle je nedjelje u polufinalu otpjevao pjesmu "Perfect" slavnog Eda Sheerana te zasluženo završio u finalu showa. "Nemam komentara, tri srčana sam doživio, presretan sam", priznao nam je Filip odmah nakon što je saznao sretne vijesti.

Njegova je publika u studiju bila poprilično glasna, a očito je da i pred malim ekranima ima puno obožavatelja. "Posvetio sam večerašnji nastup jednoj osobi koja mi puno znači, ali neću reći o kome je riječ", bio je tajnovit mladi pjevač kojeg posebno voli Maja Šuput koja mu je i poručila da se skoncentrira na karijeru bez obzira pobjedi li ili ne, jer je sigurna kako je on nova hrvatska zvijezda.

"Neke mi se obožavateljice javljaju i dosta ljudi me želi upoznati. Ja sam vrlo otvoren i jako volim svoje fanove", pomalo sramežljivo ističe te priznaje da pokušava odgovoriti na što više poruka. Tako je i priznao da trenutno ima nekoga.

"Zaljubljen sam!"

Ističe kako je njegov kreativni duh u pogonu baš svakoga dana, a osim pjevanjem te sviranjem gitare, Filip se bavi i plesom. "Ja jednostavno ne mogu bez glazbe, to je moj život." Najveći glazbeni uzor mu je tata, jer je on u mlađim danima bio glazbenik pa je uz njega napravio i prve glazbene korake.

"Vjerujte u sebe i nikada nemojte stati u onome što vas zadovoljava i puni srećom i adrenalinom", poručio je Filip svima onima koji žele slijediti njegov glazbeni put. A što je još otkrio pred našim kamerama, saznajte u prilogu. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Božić je već stigao u dom slavnog nogometaša: Evo kako je lijepa Georgina ukrasila luksuznu vilu u Torinu

Srpska manekenka i splitski pjevač dobili sina i dali mu ime koje vole i Srbi i Hrvati

Izabel Kovačić otkrila što radi u Londonu dok njezin suprug Mateo igra nogomet