Neodoljivi Filip

Nova hrvatska zvijezda slamat će srca glasom, ali i činjenicom da je trenutno sretno zaljubljen

Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) +0 Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

19-godišnji Filip Rudan prošle je nedjelje u polufinalu Supertalenta otpjevao pjesmu "Perfect" Eda Sheerana.

Filip Rudan osvojio je simpatije publike i žirija Supertalenta još u audicijskoj emisiji.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Tada je na pozornicu došao s gitarom te fenomenalno otpjevao pjesmu "Kiss From A Rose" od Seala. "Mislim da mi je pjevanje već urođeni talent", rekao je tada ovaj samouki glazbenik i dodao: "Od ovog showa očekujem da ću se pokazati u najboljem svjetlu i nadam se zadovoljiti publiku."

19-godišnjak za kojeg smo sigurni kako će slamati srca prošle je nedjelje u polufinalu otpjevao pjesmu "Perfect" slavnog Eda Sheerana te zasluženo završio u finalu showa. "Nemam komentara, tri srčana sam doživio, presretan sam", priznao nam je Filip odmah nakon što je saznao sretne vijesti.

Njegova je publika u studiju bila poprilično glasna, a očito je da i pred malim ekranima ima puno obožavatelja. "Posvetio sam večerašnji nastup jednoj osobi koja mi puno znači, ali neću reći o kome je riječ", bio je tajnovit mladi pjevač kojeg posebno voli Maja Šuput koja mu je i poručila da se skoncentrira na karijeru bez obzira pobjedi li ili ne, jer je sigurna kako je on nova hrvatska zvijezda.

"Neke mi se obožavateljice javljaju i dosta ljudi me želi upoznati. Ja sam vrlo otvoren i jako volim svoje fanove", pomalo sramežljivo ističe te priznaje da pokušava odgovoriti na što više poruka. Tako je i priznao da trenutno ima nekoga.

"Zaljubljen sam!"

Ističe kako je njegov kreativni duh u pogonu baš svakoga dana, a osim pjevanjem te sviranjem gitare, Filip se bavi i plesom. "Ja jednostavno ne mogu bez glazbe, to je moj život." Najveći glazbeni uzor mu je tata, jer je on u mlađim danima bio glazbenik pa je uz njega napravio i prve glazbene korake.

"Vjerujte u sebe i nikada nemojte stati u onome što vas zadovoljava i puni srećom i adrenalinom", poručio je Filip svima onima koji žele slijediti njegov glazbeni put. A što je još otkrio pred našim kamerama, saznajte u prilogu. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Dom Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez (Foto: Instagram) Dom Cristiana Ronalda i Georgine Rodriguez (Foto: Instagram) Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) +6 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Božić je već stigao u dom slavnog nogometaša: Evo kako je lijepa Georgina ukrasila luksuznu vilu u Torinu

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Cukrov (FOTO: Instagram) Igor Cukrov (Foto: Instagram) Igor Cukrov (Foto: Facebook) Igor Cukrov (Foto: Facebook) +0 Igor Cukrov (Foto: Instagram) Celebrity Srpska manekenka i splitski pjevač dobili sina i dali mu ime koje vole i Srbi i Hrvati

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić i Dina Dragija (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) +3 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić otkrila što radi u Londonu dok njezin suprug Mateo igra nogomet

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene