Sitno broji!

Zvijezda hit-serija o izazovima u hit-showu u kojem ćemo ga uskoro gledati, a evo i što o novom projektu misli njegova lijepa supruga Karla!

Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešak Fabijan Pavao Medvešak - 3 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 6 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 4 +3 Fabijan Pavao Medvešek - 4 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek novi je član žirija hit-showa "Supertalent" koji se uskoro vraća na male ekrane i to od ove subote 24. rujna!

Televizijski i kazališni glumac Fabijan Pavao Medvešek novo je lice popularnog showa "Supertalent" u kojem ćemo ga gledati u ulozi člana žirija.

Pogledaj i ovo Igor Mešin, Marko Grubnić i Frano Ridjan Ooo, da! Zlatni gumb za skockane frajere u Supertalentu: Igor, Frano, Fabijan i Davor izgledaju kao milijun dolara!

Do početka nove sezone sitno brojim pa smo provjerili raste li trema i kakva su Fabijanova očekivanja od ovog showa, a provjerili smo i je li ranije bio njegov fan.

"Trema nije ni splasnula otkad sam primio poziv da postanem član žirija. Uzbuđen sam jako i nadam se da će svim gledateljima biti zabavno i zanimljivo! Tko nije fan Supertalenta?! Veselim se tome da ljudi napokon vide što smo mi sve imali prilike vidjeti za vrijeme snimanja audicija", najavio je Fabijan. 

Jedan od njegovih talenata kojima se može pohvaliti, jest sposobnost transformacije. Imali smo to prilike vidjeti u "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je i pobijedio, a tu je i gluma. Krije li još neki talent za koji ne znamo?

"Teško. Iskustvo TLZP-a mi je stvarno puno donijelo u životu, no iza toga stoji također puno posla i vremena", otkrio je skromni Fabijan.

Fabijan slovi kao miljenik žena, no nedavno je uplovio u bračne vode, a evo što njegova supruga Karla kaže na novi angažman u karijeri?

"Karla je sretna kada sam ja sretan, a zbog ovoga sam jako sretan. Veliko mi je čast i zadovoljstvo biti članom takve ekipe", priznao je.

Ipak neke stvari će mu u showu predstavljati veliki izazov, a otkrio nam je i koji su kriteriji da nekome stisne zlatni gumb?

"Najveći izazov je nekome tko je uvjeren da je vrhunski talent objasniti da nije. Pogotovo ako se radi o djeci. Nema posebnih kriterija, vrlo se jasno vidi kada je netko za zlatni gumb jer je spoj talenta i rada vidljiv iz aviona, a uz to dolazi i neki moj unutarnji senzor kojem vjerujem u potpunost", pojasnio je.

Osim Fabijana u žiriju ćemo gledati Maju Šuput, Martinu Tomčić i Davora Bilmana koji su ga sjajno prihvatili već na prvoj audiciji.

"Moji nove kolege su toliko uigrani da je ulazak u ekipu bio samo užitak i zabava. Nadam se da su me dobro prihvatili jer je meni bilo divno, ali ćemo sve tek vidjeti na ekranima", zaključio je Fabijan.

On je u žiriju zazuzeo mjesto Janka Popovića Volarića, a glumački kolege su se čuli oko svega i pali su neki savjeti.

"Naravno da jesam, Janka sam i prije showa pitao za savjete u vezi našeg posla i također mi je ulazak u žiri napravio predivnim iskustvom. Hvala mu stvarno na svemu", poručio mu je Fabijan.

A evo i zašto bi gledatelji trebali pratiti i ovu sezonu "Supertalenta"?

"Jer je, po mom mišljenju, daleko najzanimljivija emisija na TV-u. Pratiš ljude od kada prvi puta stanu pred kameru, do toga da postanu zvijezde i to sve u par tjedana", smatra Fabijan.

Nova sezona Supertalenta je pred vratima, a oko 150 kandidata na audicijama stalo je na veliku pozornicu s ciljem da pokažu svu raskoš svog talenta. U devetoj sezoni, koja s emitiranjem kreće u subotu, 24. rujna na Novoj TV, za pobjedu će se natjecati plesači, pjevači, imitatori i akrobati te kandidati s rijetkim i neobičnim talentima koje dosad u showu nismo imali prilike vidjeti. Njihov prolaz u daljnje natjecanje ovisi o žiriju kojeg ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Martina Tomčić i novi član - Fabijan Pavao Medvešek, a tko ih je impresionirao, rasplakao ili naljutio, tek će se doznati!

  1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Žiri i voditelji showa Supertalent Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić Maja Šuput - 1 +9 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Celebrity Maja Šuput otkrila što misli o našem glumcu i novom kolegi u Supertalentu: ''Nije naodmet ni što je lijep, paše mi na Instagramu!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Al Pacino i Noor Alfallah - 2 Lucila Sola i Al Pacino - 4 Lucila Sola i Al Pacino - 5 Lucila Sola i Al Pacino - 1 +1 Al Pacino i Noor Alfallah - 1 Celebrity Ma, tko još razmišlja o godinama: Legendarni glumac i mlađahna ljepotica ne odvajaju se jedno od drugoga već mjesecima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene