''lako se dogovorimo''

Lijepa Ana Uršula našla se u klinču sa zgodnim Momčilom, ali to joj nije nimalo teško palo: "To zbilja nije problem!"

Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević Ana Uršula Najev; Momčilo Otašević +0 Ana Uršula Najev Galerija

Ana Uršula Najev dio je glumačke ekipe nove serije Nove TV "Kumovi", o kojoj nam je ispričala i pokoji detalj.

Ana Uršula Najev mlada je splitska glumica koja u seriji "Kumovi" igra jednu od glavnih uloga, a ujedno joj je to i prva serija u glumačkoj karijeri, zbog čega ne krije uzbuđenje.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić evo o kome je riječ! Uz već uhodanu glumačku postavu u Kumovima, stižu i novi glumci: ''Vlada neka familijarna atmosfera da mi se bilo lako uhodati!''

S Anom Uršulom smo razgovarali o Kumovima, o glumačkoj sceni u Hrvatskoj, ali i o njezinoj drugoj velikoj ljubavi - glazbi. U seriji ćemo je gledati u ulozi Luce Akrap, a ispričala nam je kakva su bila njezina očekivanja od ovog projekta i jesu li se ispunila.

"Nisam znala što me točno čeka s obzirom na to da dosad nisam radila ovakvu vrstu serije. Svakako, obradovalo me kad sam vidjela lijep broj kolega s kojima sam već radila i uživala radeći. Svaki dan na posao dolazim i s posla odlazim nasmijana, tako da mislim da su se očekivanja i priželjkivanja ispunila", priznala je.

Na setu ju je dočekala sjajna atmosfera i kaže da je zahvalna što je dobila priliku surađivati s cijelom ekipom.

"Cijela ekipa ima tu krasnu homogenost i kolektivnu energiju koja je zarazna. Neke ljude poznajem od prije, neke sam vidjela prvi put, no već sad imam osjećaj kao da sam tu jako dugo. Zahvalna sam što radim s tako dragim i pozitivnim ljudima jer uz takvu atmosferu ništa nije teško", zaključila je Ana Uršula.

U seriji se njezin lik Luce zaljubljuje u zgodnog Janka, kojeg je utjelovio popularni glumac Momčilo Otašević, s kojim je snimala i ljubavne scene, a to joj nije predstavljalo nikakav problem.

"Ljubavnim scenama pristupam kao i svim drugim scenama - da ih odradim što bolje i uvjerljivije mogu. To zbilja nije problem kad imate profesionalnog, kolegijalnog i susretljivog partnera, što Momčilo jest. Lako se dogovaramo i dobro funkcioniramo, a ekipa iza kamera uvijek je maksimalno profesionalna", izjavila je.

Osim glumom, Ana Uršula se aktivno bavi i glazbom, a jedan od najvećih glazbenih uzora joj je Amy Winehouse, kojoj je bila posvetila projekt "For Amy". No priznaje kako joj ovih dana nije lako uskladiti glumu i glazbu.

"Teško je to uskladiti s obzirom na količinu snimanja i fizičku razdvojenost od benda, budući da je većina u Splitu. Nedostaje mi muziciranje s ekipom, nekako to nadomještam u dnevnom boravku s gitarom. Ipak, s dolaskom ljeta će doći i koncerti, idemo jedno po jedno", poručila je Ana Uršula.

Otkrila nam je i tko joj je najveći glumački uzor i s kime bi od svjetskih zvijezda najviše voljela surađivati.

"Najveći uzori su mi Meryl Streep, Liv Ullmann, Kate Winslet, Al Pacino, Jack Nicholson, ima ih, dug je popis. Trenutačno imam najveću želju za suradnjom s Dannyjem DeVitom i Paolom Sorrentinom", otkrila je.

Pitali smo je i koji je, po njezinu mišljenju, tajni sastojak za biti uspješna glumica ili glumac u današnje vrijeme u Hrvatskoj?

"Puno rada i malo karizme", kratko je i jasno poručila.

Ana Uršula se prije snimanja serije imala prilike okušati na kazališnim daskama, a evo što kaže na pitanje što joj je od toga draže.

"Uvijek je teško odgovoriti na ta pitanja. Mislim da je glumac najsretniji kad može kombinirati oboje. Procesi su različiti i svaki ima svoje čari. Na dugoročnije preferiram snimanja, ali igrati pred živom publikom je poseban izazov i satisfakcija", zaključila je.

I za kraj, evo što bi poručila gledateljima nove serije "Kumovi":

"Nadam se da će uživati gledajući barem upola kao što smo mi uživali snimajući", izjavila je Ana Uršula.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene