sve joj se posložilo

Simpatična Ana Marija nadala se velikom zaokretu u karijeri, a kad je ispala iz "MasterChefa" baš joj se to i dogodilo!

Ana Marija Kutleša Ana Marija Kutleša Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Ana Marija Kutleša Ana Marija Kutleša Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef +0 Ana Marija Kutleša Galerija

Ana Marija Kutleša nam je nakon ispadanja iz "MasterChefa" otkrila kako je se život promijenio poslije sudjelovanja u showu, a priznala nam je i za koga navija.

Ekonomistica iz Zagreba Ana Marija Kutleša posljednja je koja je napustila "MasterChef".

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Marija Kutleša - 3 Bilo je tu izazova! Ana Marija napustila MasterChef kuhinju pa otkrila za koga navija, ali i što joj je u izolaciji ipak najteže palo

Prijavila se u show jer joj je kuhanje velika ljubav, a kaže kako za svoje ispadanje ne krivi nikoga.

"Mislim da sam postigla popriličan uspjeh jer sam u usporedbi s većinom kandidata imala puno manje kulinarskog iskustva", kazala je Ana Marija za DNEVNIK.HR.

Sudjelovanje u emisiji pamtit će kao lijepo iskustvo, jer joj je donijelo nova znanja i poznanstva općenito te ju je potaknulo na nove korake u životu.

"Došla sam kao potpuni amater u kuhanju tako da su me već sami razgovori s kandidatima obogatili, a kamoli savjeti žirija i ostalih ljudi uključenih u projekt. Stekla sam puno prijatelja - od Maje, Marije, Klavdije, Vanje... Vjerujem da ću sa svim kandidatima ostati u kontaktu te da ćemo se družiti koliko god stignemo", kazala nam je.

Puna je pohvala i z članove žirija.

"Svi članovi žirija su mi jednako dragi, a svaki chef mora biti strog. Neki od njih su mi već udijelili savjete o profesionalnoj kuhinji i sigurna sam da ih sve mogu pitati za savjet kad god bude potrebno"

A bili se opet prijavila u show?

"Drago mi je što sam se prijavila, ali ne bih se prijavila ponovno", iskrena je Ana Marija, a ne krije ni što bi promijenila da može.

"S obzirom na to da je većina kandidata ipak imala veće kulinarsko znanje od mene, voljela bih da sam se bolje kulinarski obrazovala, na primjer sudjelovala na nekom kulinarskom tečaju", priznaje.

Ana Marija se nadala da bi joj sudjelovanje i dobar plasman u showu mogli pomoći da napravi zaokret u karijeri, a kad je ispala iz showa baš joj se to i dogodilo.

"U međuvremenu sam napravila totalni zaokret u životu i započela s radom u jednom zagrebačkom bistrou", otkrila nam je Ana Marija.

Zavirili smo i na njezin Instagram koji je prepun fotografija torti i kolača.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Marija Kutleša (@kutlicious)

"Slastičarstvo je segment kulinarstva s kojim se prvim susrela. Od malih nogu pečem kolače, dok sam slana jela započela pripremati puno kasnije. Za sada želim učiti što više kako bih utvrdila što je to moja najveća strast u kulinarstvu", ispričala nam je.

Otkrila nam je i koga bi voljela vidjeti kao pobjednika "MasterChefa".

"Moj favorit je Roko poznat i kao Šime", priznaje, a ima i savjet za sve koji se žele prijaviti za show.

"Poručila bih svim budućim kandidatima da se dobro pripreme u smislu nekih kulinarskih osnova te da vjeruju u sebe", smatra Ana Marija.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 1 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 2 +0 Draško Stanivuković u Dnevniku Nove TV - 3 Celebrity Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Anja Šovagović Despot (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene