Ana Marija Kutleša nam je nakon ispadanja iz "MasterChefa" otkrila kako je se život promijenio poslije sudjelovanja u showu, a priznala nam je i za koga navija.

Galerija Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Ana Marija Kutleša +5 Ana Marija Kutleša

Ekonomistica iz Zagreba Ana Marija Kutleša posljednja je koja je napustila "MasterChef".

Vezani članci Četrdeset i četvrta emisija showa MasterChef - 9 Nakon duela neki ne očekuju loše komentare žirija, vjeruju da su sve dobro organizirali, ali hoće li zaraditi imunitet? Marija Gregurić Specijaliteti bivše kandidatkinje MasterChefa mogu se kušati na ulicama Varaždina, saznajte o kojim je delicijama riječ!

Prijavila se u show jer joj je kuhanje velika ljubav, a kaže kako za svoje ispadanje ne krivi nikoga.

"Mislim da sam postigla popriličan uspjeh jer sam u usporedbi s većinom kandidata imala puno manje kulinarskog iskustva", kazala je Ana Marija za DNEVNIK.HR.

Sudjelovanje u emisiji pamtit će kao lijepo iskustvo, jer joj je donijelo nova znanja i poznanstva općenito te ju je potaknulo na nove korake u životu.

"Došla sam kao potpuni amater u kuhanju tako da su me već sami razgovori s kandidatima obogatili, a kamoli savjeti žirija i ostalih ljudi uključenih u projekt. Stekla sam puno prijatelja - od Maje, Marije, Klavdije, Vanje... Vjerujem da ću sa svim kandidatima ostati u kontaktu te da ćemo se družiti koliko god stignemo", kazala nam je.

Puna je pohvala i z članove žirija.

"Svi članovi žirija su mi jednako dragi, a svaki chef mora biti strog. Neki od njih su mi već udijelili savjete o profesionalnoj kuhinji i sigurna sam da ih sve mogu pitati za savjet kad god bude potrebno"

A bili se opet prijavila u show?

"Drago mi je što sam se prijavila, ali ne bih se prijavila ponovno", iskrena je Ana Marija, a ne krije ni što bi promijenila da može.

"S obzirom na to da je većina kandidata ipak imala veće kulinarsko znanje od mene, voljela bih da sam se bolje kulinarski obrazovala, na primjer sudjelovala na nekom kulinarskom tečaju", priznaje.

Ana Marija se nadala da bi joj sudjelovanje i dobar plasman u showu mogli pomoći da napravi zaokret u karijeri, a kad je ispala iz showa baš joj se to i dogodilo.

"U međuvremenu sam napravila totalni zaokret u životu i započela s radom u jednom zagrebačkom bistrou", otkrila nam je Ana Marija.

Zavirili smo i na njezin Instagram koji je prepun fotografija torti i kolača.

"Slastičarstvo je segment kulinarstva s kojim se prvim susrela. Od malih nogu pečem kolače, dok sam slana jela započela pripremati puno kasnije. Za sada želim učiti što više kako bih utvrdila što je to moja najveća strast u kulinarstvu", ispričala nam je.

Otkrila nam je i koga bi voljela vidjeti kao pobjednika "MasterChefa".

"Moj favorit je Roko poznat i kao Šime", priznaje, a ima i savjet za sve koji se žele prijaviti za show.

"Poručila bih svim budućim kandidatima da se dobro pripreme u smislu nekih kulinarskih osnova te da vjeruju u sebe", smatra Ana Marija.

Mladi gradonačelnik imao aferu s popularnom srpskom pjevačicom, ona to ne želi demantirati, a njegova djevojka je bijesna? Tanja Savić - 10 Draško Stanivuković Draško Stanivuković +22 Tanja Savić - 9

Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju! Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot +19 Anja Šovagović i Dragan Despot

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju