Intervju s Andreom Rieuom

Svjetski poznati glazbenik ekipu Dnevnika Nove TV ugostio u svom dvorcu

Valentina Baus, Andre Rieu (Foto: Nova TV) Valentina Baus, Andre Rieu (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus, Andre Rieu (Foto: Nova TV) Valentina Baus, Andre Rieu (Foto: Nova TV) Dvorac u kojem Andre Rieu živi +0 Dvorac u kojem Andre Rieu živi Galerija

Andre Rieu nije samo virtuoz na violini, dirigent, miljenik holivudskih zvijezda već umjetnik svjetskog kalibra, a čast da s njim razgovora u dvorcu gdje živi u Maastrichtu dobila je ekipa Dnevnika Nove TV.

Umjetnik svjetskog kalibra, Andre Rieu, ekipu Dnevnika Nove TV ugostio je u svom dvorcu u Maastrichtu. Uoči nastupa u zagrebačkoj Areni koji je zakazan za 19. svibnja, novinarki Valentini Baus otkrio je što publika može očekivati na koncertu, zašto je kupio dvorac u kojem danas živi, što radi u svoje slobodno vrijeme te kako je uopće ostvario svoj san i osnovao privatni orkestar.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković ''obećajem vrhunsku zabavu!'' Dragana Mirković najavila i drugi koncert u Areni Zagreb: ''Napravit ćemo spektakl za pamćenje dvije večeri zaredom!''

Valentina Baus, Andre Rieu (Foto: Nova TV) Valentina Baus, Andre Rieu (Foto: Nova TV) Foto: Nova TV

U bogatoj karijeri Andre Rieu prodao je više od 40 milijuna albuma, njih 30 završilo je kao broj 1 na svjetskim top listama, a rekorde obara i po zaradi od turneja.

Njegovi koncerti nisu samo klasični orkestralni nastupi već pomno osmišljen show s raskošnom scenografijom i kostimima. Stoga i ne čudi što potražnja za ulaznicom za koncert Rieua i Johan Strauss Orchestra ne silazi s vrha liste najtraženijih izvođača.

Intervju pogledajte u priloženom videu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene