Osvaja glasom

Njegova prva ljubav bio je nogomet, a danas je izvrstan pjevač: ''Nešto sam morao ostaviti''

Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mirza Malkoč (Foto: Anamaria Batur) Mirza Malkoč (Foto: Anamaria Batur) Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Mirza Malkoč (FOTO: Dnevnik.hr) Mirza Malkoč (FOTO: Dnevnik.hr) Mirza Malkoč (FOTO: Instagram) Mirza Malkoč (FOTO: Instagram) +0 Mirza Malkoč (FOTO: Instagram) Galerija

Razgovarali smo s Mirzom Malkočem, koji je na ovogodišnjem Supertalentu pokazao izuzetno pjevačko umijeće i talent.

Mirza Malkoč u ovogodišnjem Supertalentu publici i žiriju predstavio se pjevanjem te je osvojio brojne simpatije i komplimente, naročito članice žirija Maje Šuput, koja mu je poručila da će ga angažirati da joj pjeva na skorašnjoj svadbi.

Pogledaj i ovo Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Najteža odluka ikad Majina simpatija i najbrojnija plesna skupina ove sezone idu u finale Supertalenta!

No Mirza se osim pjevanja u životu bavio i sportom. Naime, trenirao je neko vrijeme nogomet, ali želja prema glazbi ipak je bila jača.

"Ja sam paralelno dok sam trenirao nogomet i pjevao. Jednostavno, u tom gradu gdje sam ja, Bihaću, a i državi teško je uspjeti u nogometu, pa sam morao nešto napustiti. Tako sam ostao u glazbi", objasnio je Mirza.

U svim životnim odlukama i situacijama najveća mu je podrška supruga Maja, koja se ponekad čak nađe i u ulozi kritičarke.

"Maja je jako zadovoljna, moja je velika podrška. Bez nje sigurno ne bih bio toliko dobar. Ne bavi se glazbom, ona je doktorica stomatologije, ali ima sluha da mi kaže što je dobro i što joj se sviđa, a što ne", otkrio nam je.

Mirzu na društvenim mrežama prati velik broj obožavateljica koje mu šalju poruke i javljaju mu se, pa nas je zanimalo jesu li ga ikada dovele u neku neugodnu situaciju ili mu stvorile probleme sa suprugom.

"Što se toga tiče, ne. Nisam imao loših iskustava, trudim se odgovoriti svim ljudima na poruku. Ljudi me hvale, što je jako dobro. Naravno, tu su i neke loše kritike, ali i njih trebam primiti, pogotovo ako su upućene od nekog tko je kompetentan za pjevanje. Tako da nisam imao problema", objasnio je Mirza.

Pokazatelj je velike ljubavi i želja za proširenjem njihove male obitelji.

"Naravno, to mi je najveća želja u životu. Nadam se da ćemo uskoro objaviti i tu vijest, lijepu, najljepšu", priznao je Mirza.

Još kao dječak i sam je imao veliku podršku vlastitih roditelja, koji su ga usmjeravali na pravi put.

"S njima sam od malih nogu u dobrim odnosima, s mamom i tatom. Tata je muzičar pa mi je on od malih nogu savjetovao što da pjevam, k čemu da idem, prema kom pjevaču, bendu. Puno mi je značio u tome. Kada ste mladi, možete krenuti za nekim trendom, a trend može biti loš, i onda i vi idete lošim putem, a trend traje neko vrijeme. Ja sam zapravo išao prema trendu, ali i slušao ono što nije in, ali je ustvari bilo zahtjevno i kvalitetno. Tata mi je tu trebao najviše kada sam bio mlađi i neiskusan", otkrio je.

Danas malo stariji i malo iskusniji Mirza ima ipak neke neostvarene želje i snove. Otkrio nam je s kojom bi svjetskom ili regionalnom zvijezdom volio snimiti glazbeni duet.

"Auuu.. Snimiti duet sa svjetskom zvijezdom trenutačno mi je možda nemoguće, ali ajmo reći Robbie Williams, on mi je potpuno lud frajer. A od domaćih, pa ima ih sigurno više. Što se tiče ženskih vokala, recimo s Doris Dragović, ona mi je top. A što se tiče muških, Zdravko Čolić, iako Čola nema ni s kim duet pa bih ja bio prvi, ali ne vjerujem. Onda Toni Cetinski ili jedan pjevač koji je meni posebno drag. Ja se inače bavim i ugostiteljstvom i imam kafić koji se zove "Libar" po Gibonnijevoj pjesmi. Njega jako cijenim i ako već ne uspijem snimit duet, volio bih barem biti predgrupa na njegovu koncertu, da dijelim pozornicu s njim. Njega jako, jako, jako cijenim", zaključio je Mirza.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene