Razgovarali smo s Martinom Živko koja se oprostila od showa "Ljepotice i genijalci".

Galerija


Martina Živko među posljednjim je kandidatkinjama koje su napustile show "Ljepotice i genijalci", zajedno s Ninom Uzelcom koji je otkrio kako je ne bih mijenjao kao svoju partnericu.

"Osjećala sam se super jer sam jedva čekala da izađem, dogodile su se neke stvari zbog kojih sam morala izaći. Imala sam smrtni slučaj i nisam imala volje za učit, a ni borit se tako da mi nije žao. Jedino zbog čega mi je žao je to što sam možda svog partnera Ninu oštetila za sto tisuća kuna, što mi nije bila namjera ali tako je ispalo", priznala je Martina.

Show i druženje sa svim kandidatkinjama i kandidatima ostat će joj u lijepom sjećanju.

"Ponovila bih sve naravno, bilo je zabavno, upoznala sam divne ljude, nova prijateljstva, jedno divno iskustvo. Mislim da svatko tko ima priliku treba probati tako nešto. Show "Ljepotice i genijalci" pamtit ću po tome što sam upoznala nove prijatelje s kojima se družim i van showa, po tome sto je bilo predivno živjet s tim ljudima. Po tome sto je bilo više lijepih trenutaka nego ružnih", otkrila je.

Ona i Nino ostat će u dobrim odnosima, ali samo onim prijateljskim.

"Mislim da ja i Nino nemamo iste interese za život , naravno da smo si ostali dobri , nemamo se razloga posvađat. Otići ćemo na piće ponekad ako bude prilike. Show je show, kad smo vani to je druga priča jer se ne borimo za ništa", zaključila je Martina.

Vezani članci Lu Jakelić Ova krhka djevojka samu sebe nije prepoznala kad su je pretvorili u muškarca! Martina Živko (Foto: Instagram) Ljepotica Martina koju gledamo u novom showu ispričala nam je kako se odlučila na veliki korak u životu

Show "Ljepotice i genijalci" pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Zbog ove objave kraljevskog dvora javnost misli da je Meghan Markle rodila