Blistala je!

Lidija iz hit serije ''Na granici'' ispričala nam je sve o novom imidžu i omiljenim ljetnim ritualima

Martina Stjepanović (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović (Foto: Andrea Paić) Andrea Pai? 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Stjepanović (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Martina Stjepanović (FOTO: Dnevnik.hr) Martina Stjepanović (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Galerija

Razgovarali smo s Martinom Stjepanović, zvijezdom hit-serije "Na granici".

Jedna od glumačkih zvijezda serije "Na granici", lijepa i talentirana Martina Stjepanović, koju gledatelji pred malim ekranima poznaju i kao Lidiju Masle, svojim je dolaskom na jednu zagrebačku lokaciju podržala novu sezonu projekta "Zadovoljna akademija" i pritom s nama kratko porazgovarala o poslu, ali i planovima koje ima za ljeto. 

Pogledaj i ovo Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Spontani godišnji Zvijezda serije ''Na granici'' raspričala se o ljetu u Zagrebu, ali i kako održava fit liniju

Ono što smo prvo uočili na Martini bila je promjena njezina imidža, na koju se odlučila nakon što je snimanje završeno.

"Jesam, promijenila sam boju kose, malo se posunčala i odmorila. Bilo nam je lijepo raditi, s tim da smo sad radili puno duže nego inače jer smo snimali i drugu sezonu. Promijenilo se jedino to što imam malo više slobodnog vremena, malo više vremena provodim s ljudima koje volim, naravno volim i ove na setu, da se ne razumijemo krivo, ali sad je malo chill zona onako", otkrila nam je.

Martina za vruće ljetne dane nema konkretan plan, ali zna da će spas od visokih temperatura potražiti na Jadranu.

"Nemam nikakav ozbiljan plan. Sigurno ću u osmom mjesecu pobjeći malo negdje na more, ali još nemam ništa konkretno u planu", priznala je Martina. 

Pritom nam je otkrila i koji su njezini omiljeni ljetni rituali.

"Plaža, knjiga, mir, to mi je dovoljno. S tim da nemam omiljeno ljetno štivo, svaki put uzmem nešto drugo", zaključila je Martina, pred kojom je itekako zasluženi odmor.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +5 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene