Razgovarali smo s Martinom Stjepanović, zvijezdom hit-serije "Na granici".

Galerija


Jedna od glumačkih zvijezda serije "Na granici", lijepa i talentirana Martina Stjepanović, koju gledatelji pred malim ekranima poznaju i kao Lidiju Masle, svojim je dolaskom na jednu zagrebačku lokaciju podržala novu sezonu projekta "Zadovoljna akademija" i pritom s nama kratko porazgovarala o poslu, ali i planovima koje ima za ljeto. 

Vezani članci Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Zvijezda serije ''Na granici'' raspričala se o ljetu u Zagrebu, ali i kako održava fit liniju Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Zvijezda naše hit serije otkrila nam je planove za ljeto, ali i s kim bi od holivudskih faca voljela raditi

Ono što smo prvo uočili na Martini bila je promjena njezina imidža, na koju se odlučila nakon što je snimanje završeno.

"Jesam, promijenila sam boju kose, malo se posunčala i odmorila. Bilo nam je lijepo raditi, s tim da smo sad radili puno duže nego inače jer smo snimali i drugu sezonu. Promijenilo se jedino to što imam malo više slobodnog vremena, malo više vremena provodim s ljudima koje volim, naravno volim i ove na setu, da se ne razumijemo krivo, ali sad je malo chill zona onako", otkrila nam je.

Martina za vruće ljetne dane nema konkretan plan, ali zna da će spas od visokih temperatura potražiti na Jadranu.

"Nemam nikakav ozbiljan plan. Sigurno ću u osmom mjesecu pobjeći malo negdje na more, ali još nemam ništa konkretno u planu", priznala je Martina. 

Pritom nam je otkrila i koji su njezini omiljeni ljetni rituali.

"Plaža, knjiga, mir, to mi je dovoljno. S tim da nemam omiljeno ljetno štivo, svaki put uzmem nešto drugo", zaključila je Martina, pred kojom je itekako zasluženi odmor.

Ella odbrusila ženi koja je pokušala uvrijediti njezina muža: "Ne spavaš ti s njim i dobar je u krevetu"