Spontani godišnji

Zvijezda serije ''Na granici'' raspričala se o ljetu u Zagrebu, ali i kako održava fit liniju

Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Andrea Pai? 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Stjepanović, Lucia Glavich Mandarić, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Andrea Paić) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Lucia Glavich Mandarić (Foto: Instagram) Lucia Glavich Mandarić (Foto: IN Magazin.hr) Lucia Glavich Mandarić (FOTO: Dnevnik.hr) Lucia Glavich Mandarić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Lucia Glavich Mandarić, Martina Stjepanović, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Galerija

Razgovarali smo s glumicom Lucijom Glavich Mandarić iz serije "Na granici".

Glumica Lucia Glavich Mandarić jedna je od glumica serije "Na granici", koja je osvojila brojne simpatije za ulogu Ivane Masle, a kako nam je i sama otkrila, na eventu Zadovoljna akademije na kojem smo je sreli, serija je itekako utjecala na njezin život. 

Pogledaj i ovo Martina Stjepanović (Foto: Nova TV) Pregršt zapleta i tajni! Lijepu Martinu gledat ćemo u čak dva hit-projekta, u novom je liječnica: "Očekujem veliki uspjeh serije"

"Puno je utjecalo na moj život, snimali smo gotovo godinu dana, svaki dan smo radili. Uloženo je puno rada i truda pa tako smo morali i žrtvovati neke privatne stvari zbog toga, ali isplatilo se", zaključila je Lucia.

Nakon višemjesečnog snimanja vrijeme je za odmor, koji će za ovu simpatičnu glumicu biti spontan. Priznaje kako preferira odmor na obali, ali pohvalila je ljetnu ponudu i događanja u našem glavnom gradu.

"Nemam nikakav konkretan plan za ljeto, bit će spontano. Ljeto svakako više volim provoditi negdje na obali nego u Zagrebu, makar posljednjih nekoliko godina ljeto u Zagrebu uopće nije loše. Super mi je ljetni program, bio je Festival Baš naš, Ljeto na Strossu, imam osjećaj da se svugdje nešto događa, ima ljudi, stalno je neki 'muving'. Mislim da se Zagreb kad je o tome riječ približava drugim europskim gradovima i da ljetni dio postaje jednako jak kao onaj zimski, u vrijeme adventa", smatra Lucia.

S obzirom na to da se njezine mnoge kolegice trude izgledati fit, upitali smo Luciju kako ona održava liniju, ima li neke posebne metode pred ljeto i trudi li se živjeti zdravo.

"Treniram svaki dan od drugog mjeseca sa svojom trenericom Suzanom Štimac Ličinom i hranim se zdravo. To je to, ništa posebno, samo pazim da ne jedem gluposti", otkrila nam je Lucia. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Ireland Baldwin (Foto: Instagram) Ireland Baldwin (Foto: Profimedia) Ireland Baldwin (Foto: Instagram) +5 Ireland Baldwin (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako je slavni glumac reagirao na fotografiju svoje kćeri u mikro tangicama

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene