Impresivni pokreti

Jerneju Kozanu ples znači više nego što možemo zamisliti: "Ples mi na neki način spašava život"

Jernej Kozan (Foto: Anamaria Batur) Jernej Kozan (Foto: Anamaria Batur) Anamaria Batur 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jernej Kozan (Foto: Anamaria Batur) Jernej Kozan (Foto: Anamaria Batur) Jernej Kozan (Foto: Anamaria Batur) Supertalent 2018 Jernej Kozan Supertalent 2018 Jernej Kozan Supertalent 2018 Jernej Kozan Jernej Kozan (Foto: Dnevnik.hr) Supertalent 2018 Jernej Kozan Supertalent 2018 Jernej Kozan +0 Supertalent 2018 Jernej Kozan Galerija

Jernej Kozan svojim jedinstvenim plesom ostavlja bez daha.

Jernej Kozan prije tri godine pobijedio je u slovenskom Supertalentu, a ove se godine natjecao i u hrvatskoj verziji showa i oduševio brojne. Jernej je u Sloveniji još uvijek velika zvijezda, a uskoro bi to mogao postati i izvan svoje države.

Pogledaj i ovo Siniša Matijević (Foto: Supertalent) Druga prilika Dečko s posebnim talentom i Martinina plesačka fiksacija idu u finale, nova šansa za bivše kandidate!

"Ljudi me još uvijek prepoznaju na ulicama, ne toliko kao prije tri godine, ali da", priznaje Jernej.

Osim slave, pobjeda mu je donijela još neke pozitivne stvari u životu.

"Pobjeda mi se isplatila jer sam puno više počeo nastupati, raditi showove, počeo sam podučavati djecu plesu i počeo sam se baviti animacijom", izjavio je Jernej.

S obzirom na popularnost i obožavatelje koje je stekao nakon nastupa u Hrvatskoj, zanimalo nas je hoće li pokušati proširiti svoj posao i kod nas.

"Želim ići izvan granica svoje države, bio bih vrlo sretan kad bih uspio u Hrvatskoj. Slovenija je premala", priznao nam je Jernej.

Iako se bavi plesom, Jernej nažalost ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Naime, boluje od dijabetesa, pa nam je objasnio kako ples utječe na njegovo zdravlje.

"Ples stvarno pomaže kod dijabetesa. Šećer u krvi mi je normalan, ples mi na neki način spašava život. Imam dijabetes tip 1 koji je neizlječiv, kad sam pod stresom, šećer u krvi mi je vrlo visok, a kad sam u potpunosti miran, tada mi je malo normalniji", objasnio je Jernej.

Njegov talent ostavlja bez daha, žiri i publiku Supertalenta je očarao, a čini se da na ples padaju i brojne djevojke.

"Dobro pitanje, no ovisi kakva je djevojka", tajanstveno je zaključio ovaj mladi plesač.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene