Jernej Kozan svojim jedinstvenim plesom ostavlja bez daha.

Galerija


Jernej Kozan prije tri godine pobijedio je u slovenskom Supertalentu, a ove se godine natjecao i u hrvatskoj verziji showa i oduševio brojne. Jernej je u Sloveniji još uvijek velika zvijezda, a uskoro bi to mogao postati i izvan svoje države.

Vezani članci Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup Dunking Devils (Foto: Dnevnik.hr) Maja se usudila reći što nijedan član žirija nije: Za nju su oni pobjednici Supertalenta!

"Ljudi me još uvijek prepoznaju na ulicama, ne toliko kao prije tri godine, ali da", priznaje Jernej.

Osim slave, pobjeda mu je donijela još neke pozitivne stvari u životu.

"Pobjeda mi se isplatila jer sam puno više počeo nastupati, raditi showove, počeo sam podučavati djecu plesu i počeo sam se baviti animacijom", izjavio je Jernej.

S obzirom na popularnost i obožavatelje koje je stekao nakon nastupa u Hrvatskoj, zanimalo nas je hoće li pokušati proširiti svoj posao i kod nas.

"Želim ići izvan granica svoje države, bio bih vrlo sretan kad bih uspio u Hrvatskoj. Slovenija je premala", priznao nam je Jernej.

Iako se bavi plesom, Jernej nažalost ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Naime, boluje od dijabetesa, pa nam je objasnio kako ples utječe na njegovo zdravlje.

"Ples stvarno pomaže kod dijabetesa. Šećer u krvi mi je normalan, ples mi na neki način spašava život. Imam dijabetes tip 1 koji je neizlječiv, kad sam pod stresom, šećer u krvi mi je vrlo visok, a kad sam u potpunosti miran, tada mi je malo normalniji", objasnio je Jernej.

Njegov talent ostavlja bez daha, žiri i publiku Supertalenta je očarao, a čini se da na ples padaju i brojne djevojke.

"Dobro pitanje, no ovisi kakva je djevojka", tajanstveno je zaključio ovaj mladi plesač.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.