Razgovarali smo s Ivanom Šarićem koji naporno trenira za show "Ples sa zvijezdama".

Galerija


Komičar Ivan Šarić jedan je od kandidata ovogodišnjeg showa "Ples sa zvijezdama" koji nam je ispričao kako se snalazi u svijetu plesnih koraka i koji ga ples posebno privlači.

Vezani članci Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para! Ivan Šarić i Paula Jeričević (Foto: Nova TV) Ivan Šarić uoči finala "Plesa sa zvijezdama": "Ponovio bih već sutra sve i nemam konkurenciju, samo prijatelje"

"Moja partnerica ima jako puno posla sa mnom. Tvrdi da sam ok, ja joj ništa ne vjerujem ali ne znam. Valjda ne bih bio ovdje da sam toliko loš", izjavio je Ivan.

Ivan je ples cijeli život doživljavao kao jedan način zabave, ali to se sada možda promijenilo. 

"Bila mi je zabava dok nismo počeli trenirati. To je jako ozbiljno, baš sport. Pokreti, prst tamo, nije dobro, naučiš ono i misliš da si taman nešto sredio, onda nije dobro ovo, nos ti je tu, obrva dolje", otkrio je Ivan.

A otkad su počeli naporni treninzi, Ivan je na sebi primijetio jednu značajnu promjenu.

"Dvanaesti mjesec je bio u debrecinkama tako da ovo je čak dobro došlo, jako se znojim i mislim da sam čak smršavio pet kila otkad smo počeli", priznao je i dodao kako oduvijek voli ples. 

"Nekako sam uvijek volio plesati, ali ja sam stara škola. MTV klinac, 16 godina, plesanje u klubovima da, na stolovima ne jer ako ja stanem na stol u prostoriji najčešće nema dovoljno stropa", izjavio je.

Iako ples obožava, ima nešto što mu u cijeloj priči mrvicu teže pada.

"Mrzim upale mišića i stalno me sve boli. Oko me boli, prst me boli. Najviše se bojim ozljeda jer sam čuo da ako se ozlijediš onda ispadaš. Uvijek se dogodi neka glupost, krivo staneš ili slično. Toga se najviše bojim", priznao je.

U showu bi najviše htio otplesati ples, koji je zanimljiv većini kandidata: "Znaš što me privlači? Onaj tango. To bih volio"

Tango je strastveni ples kojim se lako zavodi. Zanimalo nas je smatra li Ivan ples kao jednu od metoda zavođenja.

"Mislim da je ples metoda zavođenja uvijek i svima, samo neki plešu na šanku, a neki baš plešu", smatra Ivan.

Show uskoro počinje no Ivan se kritika ne boji nimalo.

"Ne bojim se kritika jer je ovo nekako izvan mog haha. Trudim se, dati ću najviše što mogu i ako ne uspije, probao sam. Više se idem zafrkavati, partnerica mi je fenomenalna, jako dobra, ima strpljenja, jako talentirana, tako da u dobrim rukama sam. Radujem se tome", priznao je Ivan. 

"Za mene kažu da sam dosta emotivan. Ja mislim da sam temperamentan, trpim, trpim, trpim i onda eksplodiram. Tako da nadam se da ću u showu iskoristiti taj temperamentu, tu minutu, dvije. U tangu pogotovo, tu će biti svašta", zaključio je. 

 Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTubeu.

Ovako je Nives predstavila partnera koji je preznojava u zadnje vrijeme: ''Ako ste se pitali, ovo je on...''

Video ''Plesa sa zvijezdama'' pravi je hit: ''Najbolji promo snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina!''

11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"