U dobrim rukama

Šarić o intenzivnim pripremama: ''Moja partnerica ima jako puno posla sa mnom, smršavio sam već 5 kila''

Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Korana Gvozdić, Ivan Šarić (FOTO: Bojan Zibar) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Galerija

Razgovarali smo s Ivanom Šarićem koji naporno trenira za show "Ples sa zvijezdama".

Komičar Ivan Šarić jedan je od kandidata ovogodišnjeg showa "Ples sa zvijezdama" koji nam je ispričao kako se snalazi u svijetu plesnih koraka i koji ga ples posebno privlači.

Pogledaj i ovo Slavko Sobin i Gabriela Pilić pobjednici su Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Imamo pobjednike! Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

"Moja partnerica ima jako puno posla sa mnom. Tvrdi da sam ok, ja joj ništa ne vjerujem ali ne znam. Valjda ne bih bio ovdje da sam toliko loš", izjavio je Ivan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otkrivamo plesne parove! 💃🕺 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Ivan je ples cijeli život doživljavao kao jedan način zabave, ali to se sada možda promijenilo. 

"Bila mi je zabava dok nismo počeli trenirati. To je jako ozbiljno, baš sport. Pokreti, prst tamo, nije dobro, naučiš ono i misliš da si taman nešto sredio, onda nije dobro ovo, nos ti je tu, obrva dolje", otkrio je Ivan.

A otkad su počeli naporni treninzi, Ivan je na sebi primijetio jednu značajnu promjenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jako uzbuđen. Jakooo! I usran... Predstavljam vam svoju plesnu partnericu @paula_jericevic koja je dobila zadatak da od mene napravi profi plesača. Sretno joj! Još samo malo do prve LIVE emisije @plessazvijezdama na @novatv_ USKORO! #plessazvijezdama #dancingwiththestars #ole #mybodyisready #letthegamesbegin9

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric) on

"Dvanaesti mjesec je bio u debrecinkama tako da ovo je čak dobro došlo, jako se znojim i mislim da sam čak smršavio pet kila otkad smo počeli", priznao je i dodao kako oduvijek voli ples. 

"Nekako sam uvijek volio plesati, ali ja sam stara škola. MTV klinac, 16 godina, plesanje u klubovima da, na stolovima ne jer ako ja stanem na stol u prostoriji najčešće nema dovoljno stropa", izjavio je.

Iako ples obožava, ima nešto što mu u cijeloj priči mrvicu teže pada.

"Mrzim upale mišića i stalno me sve boli. Oko me boli, prst me boli. Najviše se bojim ozljeda jer sam čuo da ako se ozlijediš onda ispadaš. Uvijek se dogodi neka glupost, krivo staneš ili slično. Toga se najviše bojim", priznao je.

U showu bi najviše htio otplesati ples, koji je zanimljiv većini kandidata: "Znaš što me privlači? Onaj tango. To bih volio"

Tango je strastveni ples kojim se lako zavodi. Zanimalo nas je smatra li Ivan ples kao jednu od metoda zavođenja.

"Mislim da je ples metoda zavođenja uvijek i svima, samo neki plešu na šanku, a neki baš plešu", smatra Ivan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

''Najčešće na vjenčanjima se pretvorim oko dva ujutro u odličnog plesača, onda me snime pa onda ne plešem sljedećih 6-7 mjeseci na vjenčanjima", ističe pjevač @damirkedzo. 😁😉 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Show uskoro počinje no Ivan se kritika ne boji nimalo.

"Ne bojim se kritika jer je ovo nekako izvan mog haha. Trudim se, dati ću najviše što mogu i ako ne uspije, probao sam. Više se idem zafrkavati, partnerica mi je fenomenalna, jako dobra, ima strpljenja, jako talentirana, tako da u dobrim rukama sam. Radujem se tome", priznao je Ivan. 

"Za mene kažu da sam dosta emotivan. Ja mislim da sam temperamentan, trpim, trpim, trpim i onda eksplodiram. Tako da nadam se da ću u showu iskoristiti taj temperamentu, tu minutu, dvije. U tangu pogotovo, tu će biti svašta", zaključio je. 

 Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTubeu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus (Foto: Instagram) Celebrity Ovako je Nives predstavila partnera koji je preznojava u zadnje vrijeme: ''Ako ste se pitali, ovo je on...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) +16 Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Celebrity Video ''Plesa sa zvijezdama'' pravi je hit: ''Najbolji promo snimljen u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Ples sa zvijezdama (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) +8 Parovi u Plesu sa zvijezdama 2019 (Foto: PR) Celebrity 11 zvijezda u rukama vrhunskih profesionalnih plesača u hit showu "Ples sa zvijezdama"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene