Lovi korake!

Ecija Ojdanić otkrila kako teku pripreme za "Ples sa zvijezdama": "Mislila sam da sam talent, ali..."

Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) +0 Ecija Ojdanić (Foto: Instagram) Galerija

Ecija Ojdanić veseli se showu "Ples sa zvijezdama", u kojem ćemo je gledati kao jednu od kandidatkinja.

Uspješnu domaću televizijsku i kazališnu glumicu Eciju Ojdanić uskoro ćemo gledati kao jednu od kandidatkinja showa "Ples sa zvijezdama", koji će biti emitiran u programu Nove TV.

Pogledaj i ovo showbuzz Pred novinarima i žirijem Oduševili su sve: Zvijezde i njihovi partneri pokazali što su dosad naučili za show "Ples sa zvijezdama"

Probe za snimanje već su počele, kandidati se pripremaju, a mi smo uoči početka showa razgovarali s Ecijom o brojnim plesnim temama. 

Ecija je sve donedavno bila uvjerena kako je zaista dobra u plesu kojiobožava, no sada je shvatila da to možda ipak i nije tako.

"Ja sam na probnom snimanju mislila da sam zapravo talent, a kad smo počeli raditi, shvatila sam da sam antitalent. Ali toliko mi je lijepo plesati i toliko uživam na tim satovima, da mislim da se radom može puno toga nadoknadit", priznala je Ecija.

Ona ples u svom životu doživljava na poseban način. 

"Ples je duševna hrana, isto kao i glazba. Mislim da su to stvari koje podižu raspoloženje čovjeka. Tako je meni stvarno plesati, naučiti koji korak, pogotovo kad ga savladaš, osjećam se jako sretno i ispunjeno'', kaže. 

A s obzirom na to, Ecija voli plesati i privatno, u svoje slobodno vrijeme. 

"Plešemo mi doma, sve manje vremena imamo izlaziti, ali freestyle plešemo. Sad je samo problem što tu nema freestylea, nego moramo poštovati ozbiljne kategorije, to je zapravo ozbiljan profesionalni sport. Ali moram pohvaliti svog plesača koji ima jako puno strpljenja sa mnom i on mi je rekao 'nisi talent, ali nisam ni ja bio, a vidi gdje sam', a on je drugi u Hrvatskoj u nekim kategorijama. Uglavnom, veseli me to, iako sam se suočila sa svojim netalentom i neznanjem."

Ecija je poznata kao obožavateljica treninga, bavi se trčanjem i aktivnom tjelovježbom. Drugim riječima, u top-formi je pa ne bi trebala imati problema s upalom mišića.

"Nemam, ja imam problem s lovljenjem koraka. Zapravo, to je moja prednost da me ne bole ni listovi, ni ruke, jer dok plešeš koristiš cijelo tijelo. Tako da ne boli me jako", izjavila je Ecija.

Osim freestylea, Ecija nam je otkrila kakve plesove preferira, ali i priznala kako je u mladosti plesom zavodila na podijima diskoteka.

"Pa latino mi je draži više nego standardni. Nekad sam zavodila plesom. Apsolutno, jesam. Pa to smo radili cijelu srednju i faks, pa i poslije faksa. Ono, plešeš, pa malo gledaš, pa se malo okrzneš. Sve stare fore", sa smiješkom nam je priznala.

Ecija uglavnom nije na meti oštrih kritičara pa nas je zanimalo boji li se sada nekih kritika.

"U našem poslu koji je javan, nikad se do kraja ne navikneš na loše kritike ali ih ipak naučiš lakše podnositi. Tako da moram priznati da sam razmišljala o tome. Inače, cijeli život sam imala želju nastupati u dva showa na televiziji, a to su 'Masterchef' i 'Ples sa zvijezdama'. I kad su me nazvali za probno snimanje, toliko sam se prepala, a cijeli život mi je to bio san. Rekla sam: 'Ne, ne, nije to za mene, ja sam glumica u godinama, meni to ne treba, imam puno posla' i zahvalila sam se. Onda sam pričala s prijateljicama koje su me pitale jesam li normalna i luda, i rekle da moram ići na probno snimanje. Tada mi se sve to skupa jako svidjelo i shvatila sam da je to jedan veliki izlazak, iskorak iz neke zone ugode. Ali kad ću ako neću sad? Puno radim, puno glumim, puno radim svoj posao i mislim da mi ovo baš, iako je jedno mučenje i učenje novoga i suočavanje sa svojim neznanjem, jako me to veseli. A ja sam očigledno maratonka, ja volim izazove", rekla nam je Ecija, koja je u privatnom životu jako emotivna pa će joj pokazivanje emocija kroz ples skroz odgovarati.

"Jako sam emotivna, možda čak i previše, tako da mi to zapravo paše. Ali ne samo da ih izbaciš, da oslobađaš tu emociju i energiju, već se i puniš, jer glazba i ples su nešto prekrasno", zaključila je glumica.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa 'Ples sa zvijezdama', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, You Tubeu. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) +0 Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Celebrity Pokazala tijelo iz snova: Atraktivna brineta plijenila poglede u haljini koja malo toga ostavlja mašti

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +1 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjanu Jurić zaštitar nije htio pustiti u noćni klub: ''Ili se neoriginalno upucava ili su dalmatinski geni čudo''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) Neda Ukraden (Foto: Instagram) +2 Neda Ukraden (Foto: Instagram) Celebrity Bez silikona, filtera i lažnih trepavica: Neda Ukraden objavila svoju fotografiju staru 40 godina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene