Opet ga gledamo!

Simpatični Dino otkrio nam je s kime se najviše zbližio na snimanju hit-serije "Na granici"

Dino Rogić, Lucia Glavich, Nadia Cvitanović, Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Dino Rogić, Lucia Glavich, Nadia Cvitanović, Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rogić (Foto: Instagram) Dino Rogić, Lucia Glavich, Nadia Cvitanović, Martina Stjepanović (Foto: Instagram) Glumac Dino Rogić (Foto: Dnevnik.hr) Martina Stjepanović, Dino Rogić (FOTO: Dnevnik.hr) Martina Stjepanović, Dino Rogić (FOTO: Dnevnik.hr) Dino Rogić (Foto: IN Magazin) Dino Rogić (Foto: IN Magazin) Dino Rogić (FOTO: Instagram) Dino Rogić, Martina Stjepanović i Lucia Glavich Mandarić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dino Rogić (Foto: Provjereno.hr) Galerija

S početkom druge sezone serije ''Na granici'' razgovarali smo s glumcem Dinom Rogićem.

Mladi i talentirani glumac Dino Rogić u hit-seriji Nove TV "Na granici" utjelovio je lik Jure Penave, u kojeg je uložio puno truda i ljubavi, što su gledatelji pred malim ekranima prepoznali. Simpatičnog Juru uskoro ćemo gledati u novim zgodama Lokvičana, odnosno u drugoj sezoni popularne serije.

Pogledaj i ovo Marko Braić (Foto: Instagram) Zvijezda omiljene serije Zgodni hrvatski glumac otkrio što je najljepše što su fanovi za njega učinili: ''Publiku je teško zavarati''

"Što se tiče uspjeha, ja mogu samo reći da u svaki projekt ulazim kao da će biti najbolji i dajem najbolje što mogu. S druge strane, uspjehu tih projekata uvijek se nadam, ali ne mogu ga očekivati. Nekad se, možda, ipak može malo naslutiti da će nešto biti gledano, na primjer kroz način na koji je tekst napisan, funkcionira li sve na setu kako je zamišljeno i slično. Kad pričamo o 'Na granici', tu je od samog starta nešto visilo u zraku što nam je svima govorilo da smo na dobrom putu, da sve funkcionira kako treba i da ćemo napraviti jedan iskorak koji će publika prepoznati", otkrio nam je Dino.

Gledatelji obožavaju likove, tako i njegova Juru. Prilaze mu obožavatelji na ulici, a otkrio nam je i je li se povećao broj njegovih ženskih obožavateljica.

"Da, prilaze mi u raznim trenucima, ali nekako je u opisu posla da tijekom dana obavim nekoliko selfija i s raznim ljudima popričam o seriji, pa se trudim napraviti to tako da su obožavatelji što sretniji i zadovoljniji. Gledam na to kao dio posla i svoju mogućnost da nekome uljepšam dan. Nisam primijetio da se povećao broj obožavateljica, ali priznajem da mi laska svaki pozitivni komentar vezan za posao kojim se bavim", priznao je.

Jure je svojom simpatičnošću osvojio srca gledatelja pa nas je zanimalo ima li sličnosti između njega i Dine u stvarnom životu.

"Ima, odnos Lidije i Jure sličan je odnosu mene i moje bolje polovice", priznao je Dino.

Lidiju je utjelovila mlada glumica Martina Stjepanović, no Dino se tijekom snimanja ipak zbližio s jednom drugom kolegicom.

"Najviše sam se zbližio s Elvirom Aljukić ilitiga 'majkom', što zbog velikog broja zajedničkih scena, što zbog iste vrste otkačenosti", otkrio nam je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rogić (@dinorogic) on

Elvira je jedna od njegovih starijih kolegica, od koje je mnogo toga naučio, baš kao i od drugih starijih kolega.

"Starije kolege nas konstantno vode kroz scene, i jako sam im zahvalan na tome. Ne mogu reći da su mi dali jedan 'života vrijedan savjet', ali samim svojim iskustvom od kojeg ja naravno kradem i nadograđujem svoju tehniku daju mi (nam) mogućnost konstantnog napredovanja, što je, smatram, mnogo važnije za glumce i za naš odnos prema poslu nego da dobijemo jedan savjet.

Novu sezonu već gledamo na Novoj TV. 

"Ako su gledatelji uživali u prvoj sezoni, mogu samo obećati da smo se svi mi potrudili da ubacimo u još jednu dodatnu brzinu kako bi im se odužili na njihovoj pažnji. Još jednom lijep pozdrav svim čitateljima i želim da uživaju i dalje u našim dogodovštinama i nestašlucima", rekao je simpatični Dino. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene